90+5'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft Kasimpasa een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Alanyaspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Cihan Aydin in Alanya.
90+3'
Alanyaspor in buitenspelpositie.
90+1'
Een speler van Alanyaspor staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Cihan Aydin teruggefloten.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bahcesehir Okullari Stadium.
88'
Inworp voor Kasimpasa op de helft van Alanyaspor.
87'
Inworp voor Alanyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium op de eigen helft.
86'
Doeltrap voor Kasimpasa in Bahcesehir Okullari Stadium.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Alanya.
85'
Kevin Rodrigues (Kasimpasa) doet weer mee in Bahcesehir Okullari Stadium.
84'
Vanaf rechts mag Antonin Barak een hoekschop nemen voor Kasimpasa in Bahcesehir Okullari Stadium.
84'
Mamadou Fall schiet op doel maar scoort niet voor Kasimpasa in Alanya.
83'
Trainer Sami Ugurlu (Kasimpasa) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Kevin Rodrigues door Sadik Ciftpinar.
81'
Kevin Rodrigues blesseert zich bij Kasimpasa, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Bahcesehir Okullari Stadium.
80'
Trainer Fatih Tekke gebruikt zijn vierde wissel. Nicolas Janvier wordt door Rony Lopes vervangen bij de thuisploeg.
80'
Scheidsrechter Cihan Aydin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Buitenspel van de thuisploeg.
77'
Arbiter Cihan Aydin kent een vrije trap toe aan Alanyaspor op de eigen helft.
76'
Inworp Kasimpasa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Bij Kasimpasa komt Mamadou Fall er in. Hij vervangt Josip Brekalo.
75'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft een inworp aan Kasimpasa op de eigen helft in Bahcesehir Okullari Stadium.
75'
In Alanya krijgt Alanyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74'
73'
Florent Hadergjonaj (Alanyaspor) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
73'
Vrije trap in Bahcesehir Okullari Stadium. Op de helft van Alanyaspor mag Kasimpasa een vrije trap nemen.
71'
Scheidsrechter Cihan Aydin geeft Kasimpasa een doeltrap.
68'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kasimpasa in Alanya.
67'
Wissel in Alanya: Antonin Barak vervangt Cafu bij Kasimpasa.
66'
Het voorbereidende werk werd verricht door Fidan Aliti.
66'
Doelpunt! Sergio Cordova scoort en brengt de thuisploeg weer iets dichterbij.
66'
Alanyaspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jure Balkovec in Bahcesehir Okullari Stadium.
64'
De derde wissel van Alanyaspor. Nuno Lima komt erin voor Fatih Aksoy in Bahcesehir Okullari Stadium.
64'
Alanyaspor heeft Yusuf Ozdemir gewisseld. Ui-jo Hwang neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fatih Tekke.
63'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alanyaspor in Alanya.
61'
De bal is over de achterlijn geweest. Kasimpasa mag een doeltrap nemen.
60'
59'
Buitenspelpositie Alanyaspor.
58'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Alanya.
57'
Loide Antonio Augusto (Alanyaspor) krijgt geel.
57'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kasimpasa in de buurt van het doel van Alanyaspor.