Serdar Dursun mist het doel en scoort niet voor Alanyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium.
90+4'
Alanyaspor is weer compleet nu Yusuf Ozdemir weer terug het veld van Bahcesehir Okullari Stadium in mag.
90+4'
Alanyaspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Jure Balkovec in Bahcesehir Okullari Stadium.
90+3'
Yusuf Ozdemir blesseert zich bij Alanyaspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Bahcesehir Okullari Stadium.
90+1'
Scheidsrechter Muhammetali Metoglu kent Goztepe Izmir een inworp toe op de helft van Alanyaspor.
90'
Sergio Cordova staat buitenspel. Alanyaspor krijgt een vrije trap tegen.
90'
Alanyaspor krijgt van scheidsrechter Muhammetali Metoglu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Inworp op de eigen helft voor Alanyaspor.
87'
De thuisploeg vervangt Efecan Karaca door Nicolas Janvier.
87'
Scheidsrechter Muhammetali Metoglu geeft Goztepe Izmir een doeltrap.
86'
Doeltrap voor Alanyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium.
86'
Romulo mist een kopkans voor Goztepe Izmir.
85'
Poging met het hoofd van Romulo. Maar geen doelpunt voor Goztepe Izmir.
84'
Scheidsrechter Muhammetali Metoglu geeft Alanyaspor een vrije trap op de eigen helft.
83'
Buitenspel Goztepe Izmir. Juan Santos wordt teruggefloten.
82'
Furkan Bayir (Alanyaspor) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Nuno Lima.
81'
Scheidsrechter Muhammetali Metoglu kent een vrije trap toe aan Alanyaspor, te nemen op de helft van Goztepe Izmir.
80'
Inworp voor Goztepe Izmir in Bahcesehir Okullari Stadium op de eigen helft.
79'
De uitploeg wisselt Koray Gunter voor Taha Altikardes.
79'
Bij Goztepe Izmir komt Kuryu Matsuki er in. Hij vervangt Isaac Solet Bomawoko.
79'
Scheidsrechter Muhammetali Metoglu kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Muhammetali Metoglu fluit voor buitenspel van Goztepe Izmir.
77'
Alanyaspor krijgt een schietkans via Gaius Makouta, maar scoort niet.
77'
Inworp voor Alanyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium op de eigen helft.
76'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bahcesehir Okullari Stadium.
74'
Arbiter Muhammetali Metoglu kent een vrije trap toe aan Alanyaspor op de eigen helft.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Alanya.
72'
72'
In Bahcesehir Okullari Stadium ziet het publiek dat Furkan Bayir (Alanyaspor) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
71'
Furkan Bayir (Alanyaspor) raakt geblesseerd in Alanya. Scheidsrechter Muhammetali Metoglu legt de wedstrijd even stil.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alanyaspor in Alanya.
69'
De poging van Juan Santos (Goztepe Izmir) mist doel in Bahcesehir Okullari Stadium.
68'
66'
De bal is over de achterlijn geweest. Alanyaspor mag een doeltrap nemen.
66'
De scherpte ontbreekt bij Lasse Nielsen (Goztepe Izmir). Zijn poging mist doel in Alanya.
65'
Goztepe Izmir krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammetali Metoglu op de helft van Alanyaspor.
64'
64'
De scherpte ontbreekt bij Serdar Dursun (Alanyaspor). Zijn poging mist doel.
64'
Alanyaspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammetali Metoglu in Alanya.