90+7'
Goal! De thuisploeg loopt uit naar een 4-2 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Enis Destan.
90+5'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft een inworp aan Trabzonspor op de eigen helft in Medical Park Arena.
90+4'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Trabzonspor een doeltrap.
90+4'
Ankaragucu krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Atilla Karaoglan op de helft van Trabzonspor.
90+3'
In Medical Park Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Ankaragucu.
90+1'
Nicolas Pepe met de assist.
90+1'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Enis Destan. Het staat 3-2 in Medical Park Arena.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Trabzonspor mag een doeltrap nemen.
89'
Vrije trap in Medical Park Arena. Op de helft van Trabzonspor mag Ankaragucu een vrije trap nemen.
88'
De vijfde wissel van Ankaragucu. Riad Bajic komt erin voor Alexis Flips in Medical Park Arena.
87'
Het voorbereidende werk werd verricht door Bosluk Arif.
87'
Doelpunt! De thuisploeg komt op een 2-2 gelijke stand via Enis Destan.
87'
Vergeefse doelpoging Anastasios Chatzigiovannis (Ankaragucu) in Medical Park Arena.
86'
Vanaf rechts mag Alexis Flips een hoekschop nemen voor Ankaragucu in Medical Park Arena.
86'
Gele kaart in Trabzon: Kazimcan Karatas (Ankaragucu) gaat op de bon bij scheidsrechter Atilla Karaoglan.
84'
Hoekschop voor Ankaragucu in Medical Park Arena. Alexis Flips neemt deze vanaf rechts.
84'
Trainer Abdullah Mucib Avci gebruikt zijn vijfde wissel. Evren Eren Elmali wordt door Bosluk Arif vervangen bij de thuisploeg.
83'
De thuisploeg vervangt Kerem Sen door Umut Bozok.
83'
Wissel in Trabzon: Taxiarchis Fountas vervangt Trezeguet bij Trabzonspor.
83'
De uitploeg wisselt Christian Bassogog voor Renaldo Showayne Cephas.
82'
Trainer Emre Belozoglu (Ankaragucu) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ali Sowe door Federico Macheda.
81'
Doeltrap voor Trabzonspor in Medical Park Arena.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Trabzon.
78'
Nihad Mujakic deed het voorbereidende werk.
78'
Ankaragucu komt op een 1-2 voorsprong in Trabzon via Ali Sowe!
78'
Alexis Flips neemt de door scheidsrechter Atilla Karaoglan gegeven hoekschop voor Ankaragucu in Trabzon.
78'
Bij Ankaragucu komt Efkan Bekiroglu er in. Hij vervangt Riccardo Saponara.
78'
Ankaragucu gebruikt de eerste wissel. Kazimcan Karatas vervangt Atakan Ridvan Cankaya.
76'
Inworp Ankaragucu. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Inworp voor Trabzonspor in Medical Park Arena op de eigen helft.
73'
Arbiter Atilla Karaoglan kent een vrije trap toe aan Trabzonspor op de eigen helft.
71'
70'
In Trabzon krijgt Trabzonspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Ankaragucu een vrije trap op de eigen helft.
68'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Medical Park Arena.
68'
Eerste gele kaart voor Uros Radakovic (Ankaragucu) in Trabzon.
67'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan kent een vrije trap toe aan Trabzonspor, te nemen op de helft van Ankaragucu.