De vierde wissel van Kayserispor. Enes Melih Gokcek komt erin voor Carlos Mane in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
Aylton Boa Morte schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Sivasspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
De uitploeg krijgt een doeltrap in Sivas.
90'
De scherpte ontbreekt bij Ugur Ciftci (Sivasspor). Zijn poging mist doel.
87'
Scheidsrechter Murat Erdogan geeft een inworp aan Sivasspor op de eigen helft in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
86'
Vrije trap in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Op de helft van Sivasspor mag Kayserispor een vrije trap nemen.
85'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
85'
Inworp Sivasspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Scheidsrechter Murat Erdogan geeft Kayserispor een doeltrap.
84'
De scherpte ontbreekt bij Rey Manaj (Sivasspor). Zijn poging mist doel in Sivas.
84'
Kayserispor heeft Kartal Yilmaz gewisseld. Talha Sariarslan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Burak Yilmaz.
83'
Scheidsrechter Murat Erdogan kent een vrije trap toe aan Sivasspor op een gevaarlijke plek voor Kayserispor.
83'
Kayserispor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Murat Erdogan in Sivas.
82'
Schot op doel van Aylton Boa Morte. Maar zonder doelpunt voor Kayserispor als gevolg.
81'
In Sivas krijgt Sivasspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
Scheidsrechter Murat Erdogan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
78'
Rey Manaj mist het doel en scoort niet voor Sivasspor.
77'
Arif Kocaman (Kayserispor) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
77'
Sivasspor mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
76'
Sivasspor krijgt van scheidsrechter Murat Erdogan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Inworp voor Sivasspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium op de eigen helft.
74'
Trainer Bulent Uygun gebruikt zijn vijfde wissel. Queensy Menig wordt door Clinton N'Jie vervangen bij de thuisploeg.
74'
Wissel in Sivas: Roman Kvet vervangt Mijo Caktas bij Sivasspor.
73'
Arbiter Murat Erdogan kent een vrije trap toe aan Kayserispor op de eigen helft.
73'
71'
Inworp voor Sivasspor op de helft van Kayserispor.
71'
De eerste wissel van Kayserispor. Otabek Shukurov komt erin voor Eray Ozbek in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
69'
Scheidsrechter Murat Erdogan geeft Kayserispor een vrije trap op de eigen helft.
69'
De bal is over de achterlijn geweest. Sivasspor mag een doeltrap nemen.
69'
Doelpoging Kayserispor! Het schot van Aylton Boa Morte gaat niet tussen de palen.
68'
Scheidsrechter Murat Erdogan kent Sivasspor een inworp toe op de helft van Kayserispor.
67'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
67'
Scheidsrechter Murat Erdogan kent een vrije trap toe aan Sivasspor, te nemen op de helft van Kayserispor.
66'
Trainer Bulent Uygun (Sivasspor) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Mehmet Albayrak door Samba Camara.
65'
Sivasspor is weer compleet nu Ugur Ciftci weer terug het veld van Yeni Sivas 4 Eylul Stadium in mag.
64'
Scheidsrechter Murat Erdogan legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Ugur Ciftci (Sivasspor) in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
62'
Kayserispor krijgt van scheidsrechter Murat Erdogan op eigen helft een vrije trap toegewezen.