90+4'
Clinton N'Jie staat buitenspel. Sivasspor krijgt een vrije trap tegen.
90+4'
Clinton N'Jie neemt de door scheidsrechter Bahattin Simsek gegeven hoekschop voor Sivasspor in Sivas.
90+3'
Sivasspor mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Emrah Bassan in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
90+2'
Trainer Bulent Uygun (Sivasspor) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Samba Camara door Clinton N'Jie.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sivas.
90+1'
Danijel Aleksic mist het doel en scoort niet voor Basaksehir FK.
90+1'
Basaksehir FK in buitenspelpositie.
90'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent Basaksehir FK een inworp toe op de helft van Sivasspor.
89'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
De vijfde wissel van Basaksehir FK. Lucas Lima komt erin voor Leo Dubois in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
88'
Scheidsrechter Bahattin Simsek geeft Basaksehir FK een vrije trap op de eigen helft.
88'
Basaksehir FK moet opletten als Sivasspor van scheidsrechter Bahattin Simsek een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Sivasspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bahattin Simsek in Sivas.
88'
In Yeni Sivas 4 Eylul Stadium ziet Bengali Fode Koita (Sivasspor) zijn kopbal op doel gered worden door Basaksehir FK.
87'
Sivasspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Ugur Ciftci in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Sivasspor mag een doeltrap nemen.
86'
De scherpte ontbreekt bij Danijel Aleksic (Basaksehir FK). Zijn poging mist doel.
85'
Sivasspor moet uitkijken als Basaksehir FK een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
85'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
84'
In Sivas krijgt Basaksehir FK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Inworp op de eigen helft voor Sivasspor.
83'
Bij Sivasspor bevindt Bengali Fode Koita zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Bahattin Simsek.
81'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent een vrije trap toe aan Sivasspor op een gevaarlijke plek voor Basaksehir FK.
81'
Sivasspor krijgt van scheidsrechter Bahattin Simsek op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Basaksehir FK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bahattin Simsek in Sivas.
79'
Yeni Sivas 4 Eylul Stadium ziet hoe Danijel Aleksic op doel schiet, maar niet scoort voor Basaksehir FK.
77'
De vierde wissel van coach Cagdas Atan (Basaksehir FK) is een noodgedwongen wijziging. Emirhan İlkhan vervangt de aangeslagen Davidson.
77'
Wissel in Sivas: Philippe Keny vervangt Krzysztof Piatek bij Basaksehir FK.
77'
Trainer Cagdas Atan gebruikt zijn tweede wissel. Olivier Kemen wordt door Joao Figueiredo vervangen bij de uitploeg.
76'
De thuisploeg wisselt Murat Paluli voor Emrah Bassan.
76'
Sivasspor gebruikt de eerste wissel. Bartug Elmaz vervangt Azizbek Turgunbaev.
76'
Het spel ligt even stil: Davidson (Basaksehir FK) is geblesseerd.
76'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sivas.
75'
Charilaos Charisis schiet op doel maar scoort niet voor Sivasspor in Sivas.
75'
De kopbal van Rey Manaj (Sivasspor) mist het doel van de tegenstander.
74'
Vanaf rechts mag Charilaos Charisis een hoekschop nemen voor Sivasspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
74'
Hoekschop voor Sivasspor in Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Charilaos Charisis neemt deze vanaf rechts.
73'
In Yeni Sivas 4 Eylul Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Inworp voor Sivasspor op de helft van Basaksehir FK.
73'
Sivasspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bahattin Simsek op de helft van Basaksehir FK.