90+7'
Inworp voor Samsunspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Samsun.
90+6'
Scheidsrechter Mert Guzenge geeft Samsunspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Alanyaspor.
90+4'
Scheidsrechter Mert Guzenge kent een vrije trap toe aan Samsunspor op een gevaarlijke plek voor Alanyaspor.
90+3'
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alanyaspor in Samsun.
90+1'
Osman Celik vervangt Taylan Antalyali bij de thuisploeg.
90+1'
Vrije trap voor Samsunspor op de helft van Alanyaspor.
89'
Samsunspor krijgt een schietkans via Carlo Holse, maar scoort niet in Samsun 19 Mayis.
87'
Scheidsrechter Mert Guzenge kent een vrije trap toe aan Samsunspor, te nemen op de helft van Alanyaspor.
86'
In Samsun kan Marius Mouandilmadji (Samsunspor) weer verder.
86'
De vierde wissel van Alanyaspor. Joao Novais komt erin voor Leroy Fer in Samsun 19 Mayis.
85'
Het spel ligt even stil in Samsun. Marius Mouandilmadji (Samsunspor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Samsun.
85'
Nuno Lima (Alanyaspor) doet weer mee in Samsun 19 Mayis.
84'
Alanyaspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mert Guzenge op de helft van Samsunspor.
84'
Inworp voor Alanyaspor op de helft van Samsunspor.
83'
Samsunspor is weer compleet nu Yunus Emre Cift weer terug het veld in mag.
83'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Yunus Emre Cift (Samsunspor).
83'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Nuno Lima (Alanyaspor).
82'
Scheidsrechter Mert Guzenge geeft een inworp aan Samsunspor op de eigen helft in Samsun 19 Mayis.
81'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Samsunspor in de buurt van het doel van Alanyaspor.
81'
Scheidsrechter Mert Guzenge kent Samsunspor een inworp toe op de helft van Alanyaspor.
80'
Scheidsrechter Mert Guzenge kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Inworp voor Alanyaspor in de buurt van het vijandige doel in Samsun 19 Mayis.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Samsunspor mag een doeltrap nemen.
79'
Poging met het hoofd van Ui-jo Hwang (Alanyaspor), maar hij mist het doel.
77'
Voor Zeki Yavru is de wedstrijd voorbij. Kingsley Schindler vervangt de aangeslagen speler bij Samsunspor.
77'
Zeki Yavru (Samsunspor) raakt geblesseerd in Samsun. Scheidsrechter Mert Guzenge legt de wedstrijd even stil.
75'
Scheidsrechter Mert Guzenge geeft een gele kaart aan Zeki Yavru (Samsunspor).
75'
Vrije trap voor Alanyaspor op de helft van Samsunspor.
74'
Inworp voor Alanyaspor in Samsun 19 Mayis op de eigen helft.
73'
Okan Kocuk (Samsunspor) is weer terug binnen de lijnen.
69'
Okan Kocuk blesseert zich bij Samsunspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Samsun 19 Mayis.
68'
Vrije trap in Samsun 19 Mayis. Op de helft van Samsunspor mag Alanyaspor een vrije trap nemen.
67'
In Samsun 19 Mayis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66'
Inworp Alanyaspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66'
Scheidsrechter Mert Guzenge geeft een inworp aan Alanyaspor op de eigen helft in Samsun 19 Mayis.
65'
Alanyaspor moet opletten als Samsunspor van scheidsrechter Mert Guzenge een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
65'
De derde wissel van Alanyaspor. Nicolas Janvier komt erin voor Loide Antonio Augusto in Samsun 19 Mayis.
64'
Alanyaspor heeft Koka gewisseld. Ui-jo Hwang neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fatih Tekke.