90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Pendikspor mag een doeltrap nemen.
90+7'
Kopbal richting doel! Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Istanboel.
90+6'
Het spel ligt even stil in Istanboel. Mame Thiam (Pendikspor) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90+5'
Deze gele kaart heeft gevolgen: Nuno Sequeira doet niet mee met Pendikspor in de volgende wedstrijd.
90+5'
Pendikspor moet uitkijken als Caykur Rizespor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Pendik Stadium.
90+5'
Gele kaart. Erdem Canpolat (Pendikspor) gaat op de bon.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
90+4'
Caykur Rizespor krijgt van scheidsrechter Atilla Karaoglan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Inworp voor Pendikspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
90+2'
Gele kaart in Istanboel: Mithat Pala (Caykur Rizespor) gaat op de bon bij scheidsrechter Atilla Karaoglan.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Caykur Rizespor in Istanboel.
90+1'
Endri Cekici mist het doel en scoort niet voor Pendikspor.
90'
Inworp voor Caykur Rizespor in Pendik Stadium op de eigen helft.
89'
Doeltrap voor Pendikspor in Pendik Stadium.
89'
De scherpte ontbreekt bij Husniddin Alikulov (Caykur Rizespor). Zijn poging mist doel in Istanboel.
89'
Vanaf links mag Gustavo Sauer een hoekschop nemen voor Caykur Rizespor in Pendik Stadium.
88'
Pendikspor heeft Halil Akbunar gewisseld. Abdoulay Diaby neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ibrahim Uzulmez.
87'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Atilla Karaoglan aan de uitploeg.
87'
Arbiter Atilla Karaoglan kent een vrije trap toe aan Caykur Rizespor op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan kent een vrije trap toe aan Pendikspor, te nemen op de helft van Caykur Rizespor.
86'
Wissel in Istanboel: Mithat Pala vervangt Muammer Sarikaya bij Caykur Rizespor.
86'
Bij Caykur Rizespor komt Seyfettin Anil Yasar er in. Hij vervangt Attila Mocsi.
86'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Pendikspor een doeltrap.
84'
Pendikspor krijgt een schietkans via Mame Thiam, maar scoort niet in Pendik Stadium.
83'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft een gele kaart aan Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor).
83'
Inworp voor Caykur Rizespor op de helft van Pendikspor.
82'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pendik Stadium.
82'
Geel voor Mame Thiam. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Pendikspor.
81'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Caykur Rizespor een vrije trap op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft een inworp aan Caykur Rizespor op de eigen helft in Pendik Stadium.
79'
Inworp voor Pendikspor in de buurt van het vijandige doel in Pendik Stadium.
78'
In Istanboel krijgt Pendikspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Pendik Stadium ziet hoe Ibrahim Uzulmez de geblesseerde Badou Ndiaye vervangt door Endri Cekici bij de thuisploeg.
76'
Het spel ligt even stil: Badou Ndiaye (Pendikspor) is geblesseerd.
75+8'
Husniddin Alikulov (Caykur Rizespor) krijgt een eerste gele kaart.
74'
De assist kwam van Gokcan Kaya.
74'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Umut Nayir Pendikspor op voorsprong. Het staat 2-1 in Istanboel.
73'
Inworp Caykur Rizespor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Nuno Sequeira neemt de door scheidsrechter Atilla Karaoglan gegeven hoekschop voor Pendikspor in Istanboel.
71'
Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.