Efe Sayhan (Pendikspor) doet weer mee in Pendik Stadium.
90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Gaziantep mag een doeltrap nemen.
90+6'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Efe Sayhan (Pendikspor).
90+6'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Direnc Tonusluoglu een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
90+4'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Gaziantep een doeltrap.
90+4'
Vanaf links mag Fredrik Midtsjo een hoekschop nemen voor Pendikspor in Pendik Stadium.
90+4'
Pendikspor heeft Arnaud Lusamba gewisseld. Ahmet Mert Kosar neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ibrahim Uzulmez.
90+3'
Gaziantep moet uitkijken als Pendikspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Pendik Stadium.
90+2'
Wissel in Istanboel: Umut Mert Toy vervangt Nuno Sequeira bij Pendikspor.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
90+1'
Vrije trap in Pendik Stadium. Op de helft van Pendikspor mag Gaziantep een vrije trap nemen.
89'
Inworp voor Gaziantep in Pendik Stadium op de eigen helft.
88'
Arda Kizildag vervangt Lazar Markovic bij de uitploeg.
88'
87'
Inworp voor Pendikspor in de buurt van het vijandige doel in Pendik Stadium.
85'
85'
Gaziantep moet opletten als Pendikspor van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Gele kaart in Istanboel: Alpaslan Ozturk (Pendikspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Direnc Tonusluoglu.
84'
Nicolas N`Koulou (Gaziantep) krijgt een eerste gele kaart.
83'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu toont Erdem Ozgenc (Pendikspor) de gele kaart.
83'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu toont Jamiro Monteiro (Gaziantep) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Jamiro Monteiro is geschorst voor de volgende wedstrijd.
82'
Pendikspor krijgt van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
81'
Inworp Pendikspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Trainer Selcuk Inan gebruikt zijn derde wissel. Denis Dragus wordt door Aliou Badji vervangen bij de uitploeg.
80'
79'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft Pendikspor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gaziantep.
79'
In Pendik Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
77'
In Istanboel kan Nicolas N`Koulou (Gaziantep) weer verder.
76'
Inworp voor Gaziantep op de helft van Pendikspor.
75'
Gaziantep heeft Alexandru Maxim gewisseld. Jamiro Monteiro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Selcuk Inan.
75'
De eerste wissel van Gaziantep. Marko Jevtovic komt erin voor Ogun Ozcicek in Pendik Stadium.
74'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Nicolas N`Koulou van Gaziantep is geblesseerd en het spel ligt even stil.
73'
71'
70'
Pendikspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Direnc Tonusluoglu op de helft van Gaziantep.
69'
Vergeefse doelpoging Denis Dragus (Gaziantep) in Pendik Stadium.
69'
Scheidsrechter Direnc Tonusluoglu geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Pendik Stadium.