90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Konyaspor mag een doeltrap nemen.
90+2'
Scheidsrechter Kadir Saglam kent een vrije trap toe aan Samsunspor op een gevaarlijke plek voor Konyaspor.
90+2'
In Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Vrije trap in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Op de helft van Samsunspor mag Konyaspor een vrije trap nemen.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Samsunspor in Konya.
88'
Konyaspor brengt Ahmet Oguz in de plaats van Ugurcan Yazgili.
88'
Wissel in Konya: Muhammet Demir vervangt Sokol Cikalleshi bij Konyaspor.
87'
Inworp voor Konyaspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Konya.
86'
Vanaf links mag Taylan Antalyali een hoekschop nemen voor Samsunspor in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
85'
Hoekschop voor Samsunspor in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Taylan Antalyali neemt deze vanaf links.
84'
Inworp voor Samsunspor in de buurt van het vijandige doel in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
83'
Doeltrap voor Konyaspor in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
82'
Konyaspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kadir Saglam in Konya.
81'
De thuisploeg vervangt Ogulcan Ulgun door Emmanuel Boateng.
81'
Samsunspor gebruikt de vijfde wissel. Arbnor Muja vervangt Emre Kilinc.
81'
Arbiter Kadir Saglam kent een vrije trap toe aan Konyaspor op de eigen helft.
80'
Vrije trap voor Samsunspor op de helft van Konyaspor.
79'
Scheidsrechter Kadir Saglam kent een vrije trap toe aan Konyaspor, te nemen op de helft van Samsunspor.
79'
Scheidsrechter Kadir Saglam fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Konya.
78'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Konyaspor in de buurt van het doel van Samsunspor.
78'
Scheidsrechter Kadir Saglam kent Konyaspor een inworp toe op de helft van Samsunspor.
77'
Inworp voor Konyaspor in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium op de eigen helft.
77'
In Konya krijgt Konyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Scheidsrechter Kadir Saglam geeft Samsunspor een vrije trap op de eigen helft.
76'
75'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Konya.
75'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Konya.
74'
Samsunspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kadir Saglam op de helft van Konyaspor.
74'
Scheidsrechter Kadir Saglam kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
73'
Bij Konyaspor komt Louka Prip er in. Hij vervangt Valon Ethemi.
73'
Teenage Hadebe (Konyaspor) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Filip Damjanovic.
73'
Teenage Hadebe (Konyaspor) is weer terug binnen de lijnen.
71'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Teenage Hadebe (Konyaspor).
71'
Trainer Markus Gisdol (Samsunspor) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Marius Mouandilmadji door Ercan Kara.
71'
Samsunspor heeft Marc Bola gewisseld. Nany Dimata neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Markus Gisdol.