90+4'
Vrije trap in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Op de helft van Konyaspor mag Galatasaray een vrije trap nemen.
90+4'
Doeltrap voor Galatasaray in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
90+4'
De poging van Alassane Ndao (Konyaspor) mist doel.
90+2'
Scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu geeft Galatasaray een doeltrap.
90+2'
Doelpoging Konyaspor! Het schot van Muhammet Demir gaat niet tussen de palen in Konya.
90+1'
Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium ziet hoe Steven Nzonzi op doel schiet, maar niet scoort voor Konyaspor.
90+1'
Hoekschop voor Konyaspor in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Guilherme neemt deze vanaf rechts.
90'
In Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu kent Konyaspor een inworp toe op de helft van Galatasaray.
89'
De vijfde wissel van Konyaspor. Ahmet Oguz komt erin voor Ugurcan Yazgili in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
88'
Blessure voor Lucas Torreira (Galatasaray). Sergio Oliveira komt voor hem het veld in.
88'
Galatasaray gebruikt de vierde wissel. Eyup Aydin vervangt Muhammed Kerem Akturkoglu.
87'
Scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu legt de wedstrijd even stil om Lucas Torreira (Galatasaray) aan een blessure te laten behandelen in Konya.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Galatasaray mag een doeltrap nemen.
85'
Guilherme mist het doel en scoort niet voor Konyaspor.
85'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu aan de thuisploeg.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Konyaspor in Konya.
83'
Wilfried Zaha mist het doel en scoort niet voor Galatasaray in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
82'
Inworp voor Galatasaray op de helft van Konyaspor.
81'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
81'
Konyaspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu op de helft van Galatasaray.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Konyaspor mag een doeltrap nemen.
81'
Kopbal richting doel! Davinson Sanchez (Galatasaray) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Konya.
80'
De uitploeg wisselt Baris Yilmaz voor Wilfried Zaha.
80'
Galatasaray krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu in Konya.
78'
Muhammet Demir met de assist.
78'
Louka Prip brengt de thuisploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 1-3!
77'
Guilherme neemt de door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu gegeven hoekschop voor Konyaspor in Konya.
76'
Konyaspor krijgt van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
74'
Een doelpoging van Soner Dikmen (Konyaspor) in Konya mist scherpte.
74'
Inworp voor Konyaspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Konya.
74'
Wissel in Konya: Tete vervangt Dries Mertens bij Galatasaray.
73'
Bij Galatasaray komt Serge Aurier er in. Hij vervangt Kaan Ayhan.
73'
Konyaspor brengt Louka Prip in de plaats van Sokol Cikalleshi.
72'
Galatasaray blokkeert de kopbal van Ugurcan Yazgili (Konyaspor) in Konya.
72'
Hoekschop voor Konyaspor in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Guilherme neemt deze vanaf links.
71'
Inworp op de eigen helft voor Konyaspor.
70'
Vanaf rechts mag Dries Mertens een hoekschop nemen voor Galatasaray in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.