90+6'
Istanbulspor AS krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Omer Faruk Turtay in Istanboel.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Istanbulspor AS in Istanboel.
90+4'
De poging van Queensy Menig (Sivasspor) mist doel in Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
90+3'
Scheidsrechter Omer Faruk Turtay kent Sivasspor een inworp toe op de helft van Istanbulspor AS.
90+2'
Inworp Istanbulspor AS. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
In Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Inworp voor Sivasspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
90+1'
Inworp voor Sivasspor in de buurt van het vijandige doel in Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
90'
Sivasspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omer Faruk Turtay op de helft van Istanbulspor AS.
90'
Scheidsrechter Omer Faruk Turtay geeft Istanbulspor AS een doeltrap.
90'
Doelpoging Sivasspor! Het schot van Emrah Bassan gaat niet tussen de palen.
87'
Buitenspel van de uitploeg.
87'
Wissel in Istanboel: Baran Alp Vardar vervangt Okan Erdogan bij Istanbulspor AS.
86'
Scheidsrechter Omer Faruk Turtay stuurt Demeaco Duhaney (Istanbulspor AS) van het veld in Istanboel na een tweede gele kaart.
86'
Vrije trap voor Sivasspor op de helft van Istanbulspor AS.
85'
Inworp voor Sivasspor op de helft van Istanbulspor AS.
85'
Istanbulspor AS krijgt van scheidsrechter Omer Faruk Turtay op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Trainer Bulent Uygun (Sivasspor) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Charilaos Charisis door Emrah Bassan.
84'
Scheidsrechter Omer Faruk Turtay geeft een gele kaart aan Demeaco Duhaney (Istanbulspor AS).
81'
Doelpunt! Vefa Temel verkleint de achterstand tot 1-3.
81'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
80'
De vierde wissel van Istanbulspor AS. Tunahan Samdanli komt erin voor Jackson Kenio Santos Laurentino in Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
79'
Inworp voor Sivasspor in Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi op de eigen helft.
78'
Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi ziet hoe Djakaridja Traore op doel schiet, maar niet scoort voor Istanbulspor AS.
77'
Coach Bulent Uygun voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Aaron Appindangoye moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Mehmet Albayrak.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Istanbulspor AS mag een doeltrap nemen.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Sivasspor mag een doeltrap nemen.
76'
Jackson Kenio Santos Laurentino mist het doel en scoort niet voor Istanbulspor AS.
74'
74'
De poging van Mijo Caktas (Sivasspor) mist doel.
73'
Sivasspor schiet tussen de palen, maar Alaaddin Okumus ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
72'
71'
Vanaf links mag Bartug Elmaz een hoekschop nemen voor Sivasspor in Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
70'
Inworp op de eigen helft voor Sivasspor.
70'
Sivasspor moet opletten als Istanbulspor AS van scheidsrechter Omer Faruk Turtay een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Trainer Osman Zeki Korkmaz gebruikt zijn derde wissel. Mendy Mamadou wordt door Ozcan Sahan vervangen bij de thuisploeg.
69'
Trainer Bulent Uygun (Sivasspor) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Clinton N'Jie door Queensy Menig.
69'
Wissel in Istanboel: Mijo Caktas vervangt Ugur Ciftci bij Sivasspor.
68'
Sivasspor heeft Bengali Fode Koita gewisseld. Emre Gokay neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bulent Uygun.