90+5'
Eerste gele kaart voor Dimitris Pelkas (Basaksehir FK) in Istanboel.
90+5'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Trabzonspor in de buurt van het doel van Basaksehir FK.
90+5'
Hoekschop voor Trabzonspor in Basaksehir Fatih Terim Stadium. Enis Bardhi neemt deze vanaf rechts.
90+4'
Basaksehir FK moet uitkijken als Trabzonspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90+3'
Inworp voor Trabzonspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
90+1'
Trainer Abdullah Mucib Avci (Trabzonspor) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Edin Visca door Mislav Orsic.
90+1'
Scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu geeft Basaksehir FK een doeltrap.
90'
Inworp op de eigen helft voor Basaksehir FK.
89'
Inworp voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium op de eigen helft.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Basaksehir FK in Istanboel.
89'
Trabzonspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Edin Visca in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
88'
Gele kaart in Istanboel: Ugurcan Cakir (Trabzonspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Trabzonspor mag een doeltrap nemen.
87'
Een doelpoging van Danijel Aleksic (Basaksehir FK) in Istanboel mist scherpte.
83'
De thuisploeg wisselt Deniz Turuc voor Serdar Gürler.
82'
Wissel in Istanboel: Joaquin Fernandez vervangt Taxiarchis Fountas bij Trabzonspor.
82'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
81'
Basaksehir FK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu in Istanboel.
79'
Scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu kent Basaksehir FK een inworp toe op de helft van Trabzonspor.
78'
Muhammed Sengezer kan weer verder bij Basaksehir FK.
78'
In Istanboel krijgt Basaksehir FK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Danijel Aleksic vervangt Olivier Kemen bij de thuisploeg.
77'
Basaksehir FK brengt Leo Dubois in de plaats van Omer Ali Sahiner.
76'
Muhammed Sengezer van Basaksehir FK is geblesseerd en het spel ligt even stil.
74'
Deniz Turuc neemt de door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu gegeven hoekschop voor Basaksehir FK in Istanboel.
74'
Joao Figueiredo schiet op doel maar scoort niet voor Basaksehir FK.
74'
De verdediging van Trabzonspor houdt de kopbal van Krzysztof Piatek (Basaksehir FK) tegen in Istanboel.
72'
Trabzonspor gebruikt de eerste wissel. Enis Destan vervangt Paul Onuachu.
71'
Scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu geeft Trabzonspor een vrije trap op de eigen helft.
70'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
70'
Ousseynou Ba (Basaksehir FK) krijgt een eerste gele kaart.
68'
Inworp Basaksehir FK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67'
Inworp voor Trabzonspor op de helft van Basaksehir FK.
67'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tugay Kaan Numanoglu een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
66'
Vrije trap voor Trabzonspor op de helft van Basaksehir FK.
65'
Scheidsrechter Tugay Kaan Numanoglu geeft een inworp aan Trabzonspor op de eigen helft in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
64'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
63'
Basaksehir FK heeft Davidson gewisseld. Joao Figueiredo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cagdas Atan.