90+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
90+3'
Inworp Basaksehir FK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
90+2'
Doelpoging Konyaspor! Het schot van Marlos Moreno gaat niet tussen de palen.
90+2'
Doeltrap voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90+1'
De thuisploeg wisselt Joao Figueiredo voor Efecan Barlik.
90+1'
Wissel in Istanboel: Emirhan İlkhan vervangt Berkay Ozcan bij Basaksehir FK.
90+1'
Inworp voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium op de eigen helft.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Atilla Karaoglan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Istanboel.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Konyaspor in Istanboel.
86'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
85'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft een inworp aan Konyaspor op de eigen helft in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
85'
Inworp op de eigen helft voor Konyaspor.
83'
De scherpte ontbreekt bij Joao Figueiredo (Basaksehir FK). Zijn poging mist doel in Istanboel.
83'
Vanaf rechts mag Dimitris Pelkas een hoekschop nemen voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
81'
Konyaspor moet uitkijken als Basaksehir FK een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Konyaspor mag een doeltrap nemen.
79'
Basaksehir Fatih Terim Stadium ziet hoe Dimitris Pelkas op doel schiet, maar niet scoort voor Basaksehir FK.
77'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Konyaspor een doeltrap.
77'
Een doelpoging van Dimitris Pelkas (Basaksehir FK) in Istanboel mist scherpte.
76'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Atilla Karaoglan aan de thuisploeg.
75'
Bij Konyaspor komt Louka Prip er in. Hij vervangt Konrad Michalak.
75'
Konyaspor gebruikt de derde wissel. Steven Nzonzi vervangt Bruno Paz.
74'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan geeft Basaksehir FK een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Konyaspor.
72'
Scheidsrechter Atilla Karaoglan toont Bruno Paz (Konyaspor) de gele kaart.
72'
Basaksehir FK krijgt van scheidsrechter Atilla Karaoglan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
Leo Duarte van Basaksehir FK is geblesseerd en het spel ligt even stil.
70'
Steven Nzonzi raakt geblesseerd bij Konyaspor en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
67'
Vrije trap in Basaksehir Fatih Terim Stadium. Op de helft van Basaksehir FK mag Konyaspor een vrije trap nemen.
66'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
66'
Philippe Keny mist het doel en scoort niet voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
65'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Dimitris Pelkas.
64'
63'
Trainer Emre Belozoglu (Basaksehir FK) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Krzysztof Piatek door Dimitris Pelkas.
63'
De tweede wissel van Basaksehir FK. Philippe Keny komt erin voor Mehdi Abeid in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
62'
Konyaspor brengt Marlos Moreno in de plaats van Robert Muric.
62'
Konyaspor heeft Alexandru Cicaldau gewisseld. Yunus Malli neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Aleksandar Stanojevic.