De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
90+5'
Een doelpoging van Serdar Gürler (Basaksehir FK) mist scherpte.
90+5'
Inworp Basaksehir FK. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Doeltrap voor Fatih Karagumruk in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90+4'
Poging met het hoofd van Efecan Barlik (Basaksehir FK), maar hij mist het doel.
90+4'
Salih Dursun (Fatih Karagumruk) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+4'
Scheidsrechter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Basaksehir FK, te nemen op de helft van Fatih Karagumruk.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fatih Karagumruk in Istanboel.
90+3'
90+3'
Doelpoging Basaksehir FK! Het schot van Lucas Lima gaat niet tussen de palen.
90+2'
Scheidsrechter Burak Seker geeft Basaksehir FK een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fatih Karagumruk.
90+1'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90'
De thuisploeg vervangt Dimitris Pelkas door Berkay Aydogmus.
90'
Scheidsrechter Burak Seker geeft een gele kaart aan Otabek Shukurov (Fatih Karagumruk).
90'
Vrije trap in Basaksehir Fatih Terim Stadium. Op de helft van Fatih Karagumruk mag Basaksehir FK een vrije trap nemen.
88'
Hoekschop voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium. Serdar Gürler neemt deze vanaf rechts.
88'
Coach Alparslan Erdem (Fatih Karagumruk) moet ingrijpen en brengt Samed Onur voor de geblesseerde Adnan Ugur.
87'
De vierde wissel van Fatih Karagumruk. Brahim Darri komt erin voor Can Keles in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
86'
Het spel ligt even stil in Istanboel. Adnan Ugur (Fatih Karagumruk) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
86'
Arbiter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Basaksehir FK op de eigen helft.
86'
Fatih Karagumruk is weer compleet nu Salih Dursun weer terug het veld in mag.
84'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Dimitris Pelkas.
84'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Salih Dursun (Fatih Karagumruk).
84'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
83'
Basaksehir FK mag een hoekschop nemen vanaf links via Lucas Lima in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
82'
Wissel in Istanboel: Efecan Barlik vervangt Danijel Aleksic bij Basaksehir FK.
81'
Inworp voor Basaksehir FK op de helft van Fatih Karagumruk.
81'
Inworp voor Basaksehir FK in de buurt van het vijandige doel in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
81'
Basaksehir FK krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Burak Seker in Istanboel.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Fatih Karagumruk mag een doeltrap nemen.
80'
Krzysztof Piatek mist een kopkans voor Basaksehir FK.
80'
Inworp voor Basaksehir FK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
79'
In Basaksehir Fatih Terim Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Basaksehir FK mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
77'
Basaksehir FK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Seker op de helft van Fatih Karagumruk.
76'
Schot op doel van Krzysztof Piatek. Maar zonder doelpunt voor Basaksehir FK als gevolg.
70'
Bij Fatih Karagumruk komt Adem Ljajic er in. Hij vervangt Marcus Rohden.
70'
Scheidsrechter Burak Seker geeft Fatih Karagumruk een doeltrap.
70'
Serdar Gürler mist het doel en scoort niet voor Basaksehir FK.
69'
Scheidsrechter Burak Seker geeft Fatih Karagumruk een vrije trap op de eigen helft.