In Mersin krijgt Hatayspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Mersin Stadium ziet hoe Husniddin Alikulov op doel schiet, maar niet scoort voor Caykur Rizespor.
90+2'
Arbiter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Caykur Rizespor op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Hatayspor een doeltrap.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mersin.
89'
Inworp op de eigen helft voor Caykur Rizespor.
89'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Caykur Rizespor een vrije trap op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft een inworp aan Caykur Rizespor op de eigen helft in Mersin Stadium.
87'
Oguzhan Matur vervangt Cemali Sertel bij de thuisploeg.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mersin.
85'
Doeltrap voor Hatayspor in Mersin Stadium.
84'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Caykur Rizespor een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Hatayspor.
84'
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hatayspor in Mersin.
81'
Attila Mocsi met de kopkans! Geen doelpunt voor Caykur Rizespor in Mersin Stadium.
81'
De uitploeg wisselt Martin Yankov Minchev voor Attila Mocsi.
81'
Bij Caykur Rizespor komt Guvenc Usta er in. Hij vervangt Muammer Sarikaya.
81'
Trainer Ilhan Palut gebruikt zijn derde wissel. Muammet Taha Sahin wordt door Eray Korkmaz vervangen bij de uitploeg.
79'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen aan de uitploeg.
79'
De thuisploeg vervangt Gorkem Saglam door Armin Hodzic.
79'
Halil Dervisoglu vervangt Sergio Carlos Strandberg bij de thuisploeg.
78'
Inworp voor Caykur Rizespor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mersin.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Caykur Rizespor mag een doeltrap nemen.
77'
De scherpte ontbreekt bij Cemali Sertel (Hatayspor). Zijn poging mist doel.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Hatayspor mag een doeltrap nemen.
74'
Hatayspor mag een hoekschop nemen vanaf links via Gorkem Saglam in Mersin Stadium.
74'
Schot op doel van Fisayo Dele-Bashiru. Maar zonder doelpunt voor Hatayspor als gevolg.
73'
Coach Ozhan Pulat voert noodgedwongen zijn eerste wissel door. Omer Beyaz moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Renat Dadashov.
73'
Omer Beyaz blesseert zich bij Hatayspor, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Mersin Stadium.
72'
Inworp op de eigen helft voor Hatayspor.
71'
Caykur Rizespor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen in Mersin.
69'
Caykur Rizespor moet opletten als Hatayspor van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
67'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft een inworp aan Hatayspor op de eigen helft in Mersin Stadium.
66'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Caykur Rizespor, te nemen op de helft van Hatayspor.
65'
Inworp voor Caykur Rizespor in Mersin Stadium op de eigen helft.
65'
Inworp Hatayspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64'
Inworp voor Caykur Rizespor op de helft van Hatayspor.
63'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.