90+9'
Het voorbereidende werk werd verricht door Deian Cristian Sorescu.
90+9'
Doelpunt in Gaziantep! Jamiro Monteiro vergroot de voorsprong tot 3-1 voor Gaziantep.
90+7'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gaziantep.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Gaziantep.
90+7'
Inworp voor Fatih Karagumruk op de helft van Gaziantep.
90+5'
Fatih Karagumruk krijgt van scheidsrechter Zorbay Kucuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Papy Djilobodji kan weer verder bij Gaziantep.
90+4'
Papy Djilobodji blesseert zich bij Gaziantep, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Gaziantep Stadium.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gaziantep in Gaziantep.
90+3'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft een inworp aan Gaziantep op de eigen helft in Gaziantep Stadium.
90+2'
Trainer Hakki Tolunay Kafkas (Fatih Karagumruk) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Marcos Vinicius Amaral Alves door Kevin Lasagna.
90+2'
De uitploeg wisselt Marcus Rohden voor Flavio Paoletti.
90'
Gele kaart. Marko Jevtovic (Gaziantep) gaat op de bon.
90'
De voorzet kwam van Ilker Karakas.
90'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Marko Jevtovic. 2-1!
89'
Gaziantep gebruikt de vijfde wissel. Marko Jevtovic vervangt Nicolas N`Koulou.
89'
Gaziantep heeft Alexandru Maxim gewisseld. Ilker Karakas neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Selcuk Inan.
88'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gaziantep.
87'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent Gaziantep een inworp toe op de helft van Fatih Karagumruk.
87'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Gaziantep moet uitkijken als Fatih Karagumruk een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Gaziantep Stadium.
86'
Inworp voor Gaziantep in Gaziantep Stadium op de eigen helft.
84'
Fatih Karagumruk mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Fatih Karagumruk mag een doeltrap nemen.
83'
De poging van Deian Cristian Sorescu (Gaziantep) mist doel in Gaziantep Stadium.
83'
Munir Mercan neemt de door scheidsrechter Zorbay Kucuk gegeven hoekschop voor Fatih Karagumruk in Gaziantep.
82'
In Gaziantep Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk geeft Fatih Karagumruk een doeltrap.
81'
Jamiro Monteiro mist een kopkans voor Gaziantep.
80'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk trekt geel in Gaziantep Stadium. Marcus Rohden (Fatih Karagumruk) is er de volgende wedstrijd niet bij.
80'
80'
Fatih Karagumruk krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Zorbay Kucuk in Gaziantep.
79'
Fatih Karagumruk brengt Andrea Bertolacci in de plaats van Dimitris Kourbelis.
78'
Aliou Badji (Gaziantep) schiet de bal op de lat.
78'
76'
Inworp voor Gaziantep ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gaziantep.
76'
Fatih Karagumruk moet opletten als Gaziantep van scheidsrechter Zorbay Kucuk een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Doeltrap voor Gaziantep in Gaziantep Stadium.
74'
Scheidsrechter Zorbay Kucuk kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.