90+5'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft een inworp aan Besiktas op de eigen helft in Sukru Saracoglu Stadium.
90+5'
Inworp Besiktas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Omar Colley (Besiktas) krijgt geel van scheidsrechter Volkan Bayarslan in Sukru Saracoglu Stadium en moet oppassen.
90+3'
Vrije trap in Sukru Saracoglu Stadium. Op de helft van Besiktas mag Fenerbahce een vrije trap nemen.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Besiktas mag een doeltrap nemen.
90+1'
Inworp voor Fenerbahce in Sukru Saracoglu Stadium op de eigen helft.
90+1'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
90'
Inworp op de eigen helft voor Fenerbahce.
89'
Besiktas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Volkan Bayarslan op de helft van Fenerbahce.
88'
De thuisploeg wisselt Sebastian Szymanski voor Mert Hakan Yandas.
88'
Besiktas krijgt van scheidsrechter Volkan Bayarslan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Arbiter Volkan Bayarslan kent een vrije trap toe aan Fenerbahce op de eigen helft.
86'
84'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sukru Saracoglu Stadium.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sukru Saracoglu Stadium.
82'
De assist kwam van Jackson Muleka.
82'
Cenk Tosun scoort en verkleint de achterstand tot 2-1 in Sukru Saracoglu Stadium.
82'
Besiktas mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rachid Ghezzal in Sukru Saracoglu Stadium.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fenerbahce in Istanboel.
81'
Jackson Muleka mist het doel en scoort niet voor Besiktas.
81'
Een speler van Fenerbahce staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Volkan Bayarslan teruggefloten.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
80'
Inworp voor Besiktas op de helft van Fenerbahce.
78'
Bij Besiktas komt Cenk Tosun er in. Hij vervangt Semih Kilicsoy.
78'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft Fenerbahce een doeltrap.
78'
Een doelpoging van Alex Oxlade-Chamberlain (Besiktas) mist scherpte.
77'
Bright Osayi-Samuel (Fenerbahce) krijgt geel.
77'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Besiktas in de buurt van het doel van Fenerbahce.
75'
Hoekschop voor Fenerbahce in Sukru Saracoglu Stadium. Irfan Kahveci neemt deze vanaf rechts.
73'
Trainer Ismail Kartal gebruikt zijn derde wissel. Michy Batshuayi wordt door Edin Dzeko vervangen bij de thuisploeg.
73'
In Sukru Saracoglu Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent Fenerbahce een inworp toe op de helft van Besiktas.
72'
Fenerbahce krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Volkan Bayarslan op de helft van Besiktas.
72'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft Fenerbahce een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Besiktas.
71'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent een vrije trap toe aan Fenerbahce, te nemen op de helft van Besiktas.
69'
Sebastian Szymanski deed het voorbereidende werk.
69'
Irfan Kahveci legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!