open menu
90+3'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Ryan Mendes met de assist.
90+2'
Fatih Karagumruk bouwt zijn voorsprong in Istanboel uit tot 3-1 dankzij een doelpunt van Guven Yalcin.
90+2'
Vefa Stadium ziet hoe Ryan Mendes op doel schiet, maar niet scoort voor Fatih Karagumruk.
90+2'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen geeft een inworp aan Fatih Karagumruk op de eigen helft in Vefa Stadium.
90+1'
Samsunspor schiet tussen de palen, maar Moryke Fofana ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90'
Vrije trap in Vefa Stadium. Op de helft van Fatih Karagumruk mag Samsunspor een vrije trap nemen.
89'
Samsunspor is weer compleet nu Moryke Fofana weer terug het veld van Vefa Stadium in mag.
88'
Het spel ligt even stil: Moryke Fofana (Samsunspor) is geblesseerd.
87'
Inworp op de eigen helft voor Fatih Karagumruk.
87'
Een speler van Fatih Karagumruk staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mehmet Turkmen teruggefloten.
86'
85'
De vijfde wissel van Fatih Karagumruk. Salih Dursun komt erin voor Nazim Sangare in Vefa Stadium.
84'
Fatih Karagumruk in buitenspelpositie.
82'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen geeft Fatih Karagumruk een doeltrap.
80'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Vefa Stadium.
79'
In Vefa Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Inworp voor Samsunspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
78'
Samsunspor schiet tussen de palen, maar Moryke Fofana ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Istanboel.
77'
Soner Aydogdu neemt de door scheidsrechter Mehmet Turkmen gegeven hoekschop voor Samsunspor in Istanboel.
76'
Fatih Karagumruk krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mehmet Turkmen op de helft van Samsunspor.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Samsunspor in Istanboel.
75'
Doelpoging Fatih Karagumruk! Het schot van Valentin Eysseric gaat niet tussen de palen in Istanboel.
75'
Kingsley Schindler vervangt Carlo Holse bij de uitploeg.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vefa Stadium.
74'
72'
Bij Samsunspor wordt Yunus Emre Cift met rood van het veld gestuurd.
70'
Eerste gele kaart voor Valentin Eysseric (Fatih Karagumruk) in Istanboel.
69'
68'
Inworp voor Samsunspor in Vefa Stadium op de eigen helft.
67'
Kevin Lasagna vervangt Can Keles bij de thuisploeg.
66'
Trainer Hakki Tolunay Kafkas (Fatih Karagumruk) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Marcos Vinicius Amaral Alves door Guven Yalcin.
66'
Fatih Karagumruk brengt Valentin Eysseric in de plaats van Tonio Teklic.
66'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vefa Stadium.
65'
Inworp Fatih Karagumruk. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
63'
Scheidsrechter Mehmet Turkmen geeft Fatih Karagumruk een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Samsunspor.