90+3'
Inworp voor Adana Demirspor ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Antalya.
90+3'
Adana Demirspor gebruikt de vijfde wissel. Ozan Demirbag vervangt Tayfun Aydogan.
90+2'
Adana Demirspor brengt Deniz Eren Donmezer in de plaats van Shakhrudin Magomedaliyev.
90+2'
In Antalya krijgt Adana Demirspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Andrew Gravillon schiet op doel maar scoort niet voor Adana Demirspor in Antalya.
90+1'
Adana Demirspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Turgut Doman in Antalya.
89'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Turgut Doman aan de uitploeg.
88'
Scheidsrechter Turgut Doman kent Adana Demirspor een inworp toe op de helft van Antalyaspor.
87'
Scheidsrechter Turgut Doman kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Trainer Ali Riza Sergen Yalcin gebruikt zijn vierde wissel. Ramzi Safuri wordt door Ufuk Akyol vervangen bij de thuisploeg.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Antalyaspor in Antalya.
85'
Scheidsrechter Turgut Doman geeft Antalyaspor een vrije trap op de eigen helft.
84'
De derde wissel van Adana Demirspor. Izzet Celik komt erin voor Dorukhan Tokoz in Antalya Stadium.
84'
In Antalya Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Antalya Stadium.
82'
De thuisploeg vervangt Britt Assombalonga door Emre Uzun.
81'
De thuisploeg wisselt Mert Yilmaz voor Naldo.
80'
Mert Yilmaz raakt geblesseerd bij Antalyaspor en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
79'
Scheidsrechter Turgut Doman geeft een inworp aan Antalyaspor op de eigen helft in Antalya Stadium.
79'
Inworp voor Antalyaspor in Antalya Stadium op de eigen helft.
78'
Inworp Antalyaspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Antalyaspor mag een doeltrap nemen.
76'
De scherpte ontbreekt bij Abat Aimbetov (Adana Demirspor). Zijn poging mist doel.
76'
Mert Yilmaz gaat in het boekje van de scheidsrechter.
76'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Antalya Stadium.
75'
Wissel in Antalya: Deni Milosevic vervangt Dario Saric bij Antalyaspor.
74'
De assist kwam van Ramzi Safuri.
74'
Goal in Antalya! Mert Yilmaz brengt Antalyaspor op een 2-1 voorsprong.
73'
Inworp voor Antalyaspor op de helft van Adana Demirspor.
73'
Vrije trap voor Antalyaspor op de helft van Adana Demirspor.
72'
Adana Demirspor krijgt van scheidsrechter Turgut Doman op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Antalya.
71'
Een doelpoging van Stiven Mendoza (Adana Demirspor) mist scherpte.
70'
Adam Buksa kan weer verder bij Antalyaspor.
70'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Antalya Stadium.
70'
Inworp op de eigen helft voor Antalyaspor.
68'
Scheidsrechter Turgut Doman legt de wedstrijd even stil om Adam Buksa (Antalyaspor) aan een blessure te laten behandelen in Antalya.
67'
Inworp Adana Demirspor. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.