Doelpoging Ankaragucu! Het schot van Stelios Kitsiou gaat niet tussen de palen in Ankara.
90+6'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ankara.
90+6'
Pendikspor krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Volkan Bayarslan in Ankara.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Ankaragucu mag een doeltrap nemen.
90+4'
Ankaragucu mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Christian Bassogog in Eryaman Stadyumu.
90+3'
Inworp voor Ankaragucu in de buurt van het vijandige doel in Eryaman Stadyumu.
90+2'
90+1'
Ankaragucu mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Eerste gele kaart voor Gokcan Kaya (Pendikspor) in Ankara.
89'
Trainer Ibrahim Uzulmez gebruikt zijn derde wissel. Halil Akbunar wordt door Emre Tasdemir vervangen bij de uitploeg.
89'
In Ankara krijgt Ankaragucu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Anastasios Chatzigiovannis neemt de door scheidsrechter Volkan Bayarslan gegeven hoekschop voor Ankaragucu in Ankara.
87'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft een inworp aan Pendikspor op de eigen helft in Eryaman Stadyumu.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pendikspor in Ankara.
86'
De poging van Christian Bassogog (Ankaragucu) mist doel.
86'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent Pendikspor een inworp toe op de helft van Ankaragucu.
85'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Inworp op de eigen helft voor Pendikspor.
84'
Inworp voor Ankaragucu in Eryaman Stadyumu op de eigen helft.
84'
Trainer Emre Belozoglu (Ankaragucu) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Kazimcan Karatas door Mert Cetin.
84'
81'
Nuno Sequeira (Pendikspor) krijgt een eerste gele kaart.
81'
Ankaragucu krijgt van scheidsrechter Volkan Bayarslan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Inworp voor Pendikspor op de helft van Ankaragucu.
80'
Scheidsrechter Volkan Bayarslan geeft Pendikspor een doeltrap.
80'
Een doelpoging van Alexis Flips (Ankaragucu) in Ankara mist scherpte.
79'
De tweede wissel van Pendikspor. Erencan Yardimci komt erin voor Erdem Ozgenc in Eryaman Stadyumu.
79'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Ankaragucu in de buurt van het doel van Pendikspor.
77'
Gele kaart in Ankara: Pedrinho (Ankaragucu) gaat op de bon bij scheidsrechter Volkan Bayarslan.
77'
Vrije trap in Eryaman Stadyumu. Op de helft van Ankaragucu mag Pendikspor een vrije trap nemen.
75'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Volkan Bayarslan.
74'
Inworp Ankaragucu. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Ankaragucu gebruikt de vierde wissel. Federico Macheda vervangt Ali Sowe.
73'
Doeltrap voor Ankaragucu in Eryaman Stadyumu.
72'
Inworp voor Pendikspor in Eryaman Stadyumu op de eigen helft.
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ankara.
71'
Eryaman Stadyumu ziet hoe Anastasios Chatzigiovannis op doel schiet, maar niet scoort voor Ankaragucu.
70'
Pendikspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Volkan Bayarslan op de helft van Ankaragucu.
69'
In Eryaman Stadyumu mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.