In Alanya krijgt Alanyaspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alanyaspor in Alanya.
87'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Antalyaspor een doeltrap.
87'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bahcesehir Okullari Stadium.
86'
Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Alanyaspor op de eigen helft.
84'
Gele kaart. Veysel Sari (Antalyaspor) gaat op de bon.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Halil Umut Meler een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Alanya.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Alanya.
84'
De poging van Adam Buksa (Antalyaspor) mist doel in Bahcesehir Okullari Stadium.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Antalyaspor mag een doeltrap nemen.
80'
Ramzi Safuri met de assist.
80'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Adam Buksa (Antalyaspor) zijn ploeg op gelijke hoogte in Alanya. 1-1.
80'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Alanyaspor een vrije trap op de eigen helft.
79'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
78'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Antalyaspor, te nemen op de helft van Alanyaspor.
77'
De tweede wissel van Antalyaspor. Ufuk Akyol komt erin voor Sander van de Streek in Bahcesehir Okullari Stadium.
76'
Antalyaspor moet uitkijken als Alanyaspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Bahcesehir Okullari Stadium.
76'
De thuisploeg wisselt Ui-jo Hwang voor Anderson Silva.
75'
Trainer Fatih Tekke gebruikt zijn vierde wissel. Fidan Aliti wordt door Fatih Aksoy vervangen bij de thuisploeg.
75'
Trainer Fatih Tekke (Alanyaspor) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Joao Novais door Pione Sisto.
74'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Doeltrap voor Antalyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium.
72'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Antalyaspor op de eigen helft in Bahcesehir Okullari Stadium.
69'
68'
Wissel in Alanya: Emre Uzun vervangt Deni Milosevic bij Antalyaspor.
68'
Inworp op de eigen helft voor Antalyaspor.
68'
Alanyaspor heeft Carlos Eduardo gewisseld. Loide Antonio Augusto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fatih Tekke.
66'
Antalyaspor krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63'
In Bahcesehir Okullari Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62'
Inworp Alanyaspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61'
60'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Alanyaspor op de eigen helft in Bahcesehir Okullari Stadium.
59'
Vrije trap in Bahcesehir Okullari Stadium. Op de helft van Alanyaspor mag Antalyaspor een vrije trap nemen.
59'
Inworp voor Alanyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium op de eigen helft.
57'
Inworp op de eigen helft voor Alanyaspor.
57'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56'
Scheidsrechter Halil Umut Meler fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Alanya.
55'
Vanaf links mag Joao Novais een hoekschop nemen voor Alanyaspor in Bahcesehir Okullari Stadium.