Scheidsrechter Burak Seker fluit voor buitenspel van Basaksehir FK.
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Adana.
90+1'
De assist kwam van Lucas Lima.
90+1'
Joao Figueiredo scoort met het hoofd en brengt Basaksehir FK verder op voorsprong. 2-6.
89'
De thuisploeg wisselt Antonio Simao Muanza voor Burhan Ersoy.
89'
Wissel in Adana: Samet Akif Duyur vervangt Tayfun Aydogan bij Adana Demirspor.
88'
Het voorbereidende werk werd verricht door Edouard Michut.
88'
Doelpunt! De thuisploeg verkleint de achterstand tot 2-5 via een doelpunt van Stiven Mendoza.
87'
Doeltrap voor Basaksehir FK in New Adana Stadium.
87'
De scherpte ontbreekt bij Stiven Mendoza (Adana Demirspor). Zijn poging mist doel.
86'
Basaksehir FK moet uitkijken als Adana Demirspor een gevaarlijke vrij trap mag nemen in New Adana Stadium.
86'
Scheidsrechter Burak Seker kent Basaksehir FK een inworp toe op de helft van Adana Demirspor.
85'
In Adana krijgt Basaksehir FK op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Scheidsrechter Burak Seker geeft Adana Demirspor een doeltrap.
84'
Een doelpoging van Serdar Gürler (Basaksehir FK) mist scherpte.
82'
Abdulsamet Burak (Adana Demirspor) doet weer mee in New Adana Stadium.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Adana.
81'
Scheidsrechter Burak Seker legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Abdulsamet Burak (Adana Demirspor) in New Adana Stadium.
79'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in New Adana Stadium.
76'
Arbiter Burak Seker kent een vrije trap toe aan Adana Demirspor op de eigen helft.
76'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in New Adana Stadium.
75'
Een speler van Basaksehir FK staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Burak Seker teruggefloten.
74'
De uitploeg wisselt Omer Ali Sahiner voor Lucas Lima.
74'
Blessure voor Onur Ergun (Basaksehir FK). Berkay Aydogmus komt voor hem het veld in.
74'
In New Adana Stadium ziet het publiek dat Onur Ergun (Basaksehir FK) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
74'
Scheidsrechter Burak Seker kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Onur Ergun blesseert zich bij Basaksehir FK, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in New Adana Stadium.
72'
Adana Demirspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Burak Seker op de helft van Basaksehir FK.
71'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
70'
Inworp voor Adana Demirspor in New Adana Stadium op de eigen helft.
70'
Izzet Celik vervangt Dorukhan Tokoz bij de thuisploeg.
69'
Trainer Cagdas Atan (Basaksehir FK) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Davidson door Serdar Gürler.
69'
De uitploeg vervangt Leo Dubois door Joao Figueiredo.
69'
Bij Basaksehir FK komt Emirhan İlkhan er in. Hij vervangt Krzysztof Piatek.
68'
Goal in New Adana Stadium! Basaksehir FK loopt uit tot 1-5 dankzij een goal vanaf elf meter van Krzysztof Piatek.
64'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Burak Seker een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Adana.
61'
61'
Inworp op de eigen helft voor Basaksehir FK.
60'
Tayfun Aydogan neemt de door scheidsrechter Burak Seker gegeven hoekschop voor Adana Demirspor in Adana.
59'
In New Adana Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.