90+2'
Inworp voor Adana Demirspor in 5 Ocak Fatih Terim op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent Adana Demirspor een inworp toe op de helft van Gaziantep.
90+1'
Adana Demirspor krijgt van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Treffer in 5 Ocak Fatih Terim! Gaziantep scoort via Aliou Badji de 1-6 en loopt verder uit.
86'
Gaziantep heeft Ertugrul Ersoy gewisseld. Jamiro Monteiro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Selcuk Inan.
86'
Trainer Selcuk Inan (Gaziantep) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Ertugrul Ersoy door Jamiro Monteiro.
86'
Adana Demirspor gebruikt de vijfde wissel. Ozan Demirbag vervangt Edouard Michut.
86'
Izzet Celik vervangt Antonio Simao Muanza bij de thuisploeg.
85'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in 5 Ocak Fatih Terim.
84'
In Adana krijgt Adana Demirspor op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Gaziantep brengt Aliou Badji in de plaats van Lazar Markovic.
82'
De tweede wissel van Gaziantep. Mirza Cihan komt erin voor Denis Dragus in 5 Ocak Fatih Terim.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Adana Demirspor in Adana.
79'
Een doelpoging van Denis Dragus (Gaziantep) mist scherpte.
79'
Arbiter Abdulkadir Bitigen kent een vrije trap toe aan Gaziantep op de eigen helft.
78'
77'
Gaziantep bouwt zijn voorsprong in Adana uit tot 1-5 dankzij een doelpunt van Denis Dragus.
75'
Bij Gaziantep komt Furkan Soyalp er in. Hij vervangt Ogun Ozcicek.
75'
Inworp Adana Demirspor. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Adana.
73'
Eerste gele kaart voor Max Gradel (Gaziantep) in Adana.
71'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Adana Demirspor een vrije trap op de eigen helft.
69'
67'
Doelpunt! Gaziantep breidt de voorsprong tot 1-4 uit via Mustafa Eskihellac.
66'
Trainer Hikmet Karaman gebruikt zijn derde wissel. Tayfun Aydogan wordt door Nabil Alioui vervangen bij de thuisploeg.
66'
De thuisploeg vervangt Ismail Cokcalis door Youcef Atal.
66'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geeft Adana Demirspor een doeltrap.
64'
Doeltrap voor Adana Demirspor in 5 Ocak Fatih Terim.
64'
Gele kaart in Adana: Yusuf Erdogan (Adana Demirspor) gaat op de bon bij scheidsrechter Abdulkadir Bitigen.
64'
Gaziantep mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
63'
Inworp voor Adana Demirspor in de buurt van het vijandige doel in 5 Ocak Fatih Terim.
58'
Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen kent Gaziantep een inworp toe op de helft van Adana Demirspor.
55'
De bal is over de achterlijn geweest. Adana Demirspor mag een doeltrap nemen.
53'
Adana Demirspor moet uitkijken als Gaziantep een gevaarlijke vrij trap mag nemen in 5 Ocak Fatih Terim.
53'
Adana Demirspor moet opletten als Gaziantep van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.