90+4'
Scheidsrechter Bahattin Simsek geeft een inworp aan Trabzonspor op de eigen helft in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90+2'
Trabzonspor krijgt van scheidsrechter Bahattin Simsek op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Basaksehir FK mag een doeltrap nemen.
90+1'
De vijfde wissel van Trabzonspor. Oguzhan Yilmaz komt erin voor Edin Visca in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
90+1'
In Basaksehir Fatih Terim Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Philippe Keny staat buitenspel. Basaksehir FK krijgt een vrije trap tegen.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Istanboel.
87'
Inworp voor Basaksehir FK ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Istanboel.
86'
Batuhan Celik vervangt Lucas Biglia bij de thuisploeg.
86'
Bij Basaksehir FK komt Berkay Aydogmus er in. Hij vervangt Adnan Januzaj.
86'
Trainer Nenad Bjelica (Trabzonspor) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Evren Eren Elmali door Salih Malkocoglu.
86'
De uitploeg wisselt Serkan Asan voor Engin Poyraz Efe Yildirim.
85'
85'
Pech voor Trabzonspor. Het schot van Umut Bozok belandt op de lat.
85'
Trabzonspor krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bahattin Simsek op de helft van Basaksehir FK.
84'
Muhammed Sengezer (Basaksehir FK) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
82'
Het spel ligt even stil: Muhammed Sengezer (Basaksehir FK) is geblesseerd.
81'
81'
Trabzonspor mag een hoekschop nemen vanaf Links via Enis Bardhi in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
79'
Doelpunt! Basaksehir FK breidt de voorsprong tot 3-1 uit via Lucas Lima.
79'
Schot op doel van Serdar Gürler. Maar zonder doelpunt voor Basaksehir FK als gevolg.
78'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Istanboel.
77'
Basaksehir FK krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bahattin Simsek op de helft van Trabzonspor.
76'
Buitenspel van de thuisploeg.
76'
Basaksehir FK heeft Deniz Turuc gewisseld. Eden Karzev neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Emre Belozoglu.
75'
Trabzonspor moet uitkijken als Basaksehir FK een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
74'
Coach Nenad Bjelica voert noodgedwongen zijn tweede wissel door. Emirhan Zaman moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Dorukhan Tokoz.
72'
Emirhan Zaman raakt geblesseerd bij Trabzonspor en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
72'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
Inworp op de eigen helft voor Basaksehir FK.
70'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Basaksehir Fatih Terim Stadium.
70'
Inworp voor Basaksehir FK in Basaksehir Fatih Terim Stadium op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter Bahattin Simsek geeft Basaksehir FK een vrije trap op de eigen helft.
67'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Trabzonspor in Istanboel.
67'
Een doelpoging van Deniz Turuc (Basaksehir FK) in Istanboel mist scherpte.
66'
66'
Wissel in Istanboel: Wu Shaocong vervangt Ahmed Touba bij Basaksehir FK.
66'
Trainer Emre Belozoglu gebruikt zijn eerste wissel. Joao Figueiredo wordt door Serdar Gürler vervangen bij de thuisploeg.
65'
Scheidsrechter Bahattin Simsek kent Trabzonspor een inworp toe op de helft van Basaksehir FK.