1 - 0AETEinde
120+1'
Verenigde Staten krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Duitsland Women.
120+1'
Inworp voor Verenigde Staten in de buurt van het vijandige doel in Groupama Stadium.
120'
Verenigde Staten mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Trinity Rodman in Groupama Stadium.
120'
Verenigde Staten krijgt een schietkans via Sophia Olivia Smith, maar scoort niet.
119'
De defensie van Verenigde Staten voorkomt dat een kopbal van Laura Freigang (Duitsland Women) in het doel belandt.
118'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Duitsland Women op een gevaarlijke plek voor Verenigde Staten.
117'
In Lyon krijgt Verenigde Staten op de eigen helft een vrije trap te nemen.
117'
Verenigde Staten moet opletten als Duitsland Women van scheidsrechter Bouchra Karboubi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
117'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Duitsland Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Verenigde Staten.
116'
Inworp op de eigen helft voor Duitsland Women.
115'
Inworp op de eigen helft voor Verenigde Staten.
114'
Duitsland Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via  Giulia Gwinn in Groupama Stadium.
113'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Verenigde Staten op de eigen helft in Groupama Stadium.
112'
Verenigde Staten krijgt van scheidsrechter Bouchra Karboubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
111'
Inworp voor Duitsland Women in Groupama Stadium op de eigen helft.
111'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Duitsland Women op de eigen helft in Groupama Stadium.
111'
111'
Verenigde Staten gebruikt de vijfde wissel. Casey Short vervangt Mallory Swanson.
109'
108'
Eerste gele kaart voor Jule Brand (Duitsland Women) in Lyon.
108'
Arbiter Bouchra Karboubi kent een vrije trap toe aan Verenigde Staten op de eigen helft.
106'
Duitsland Women brengt  Sara Doorsoun in de plaats van Felicitas Rauch.
105+1'
Doeltrap voor Verenigde Staten in Groupama Stadium.
105+1'
Inworp voor Duitsland Women in de buurt van het vijandige doel in Groupama Stadium.
105+1'
Inworp voor Duitsland Women ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lyon.
105'
Duitsland Women krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi in Lyon.
104'
Verenigde Staten schiet tussen de palen, maar Sophia Olivia Smith ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
104'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Verenigde Staten een inworp toe op de helft van Duitsland Women.
103'
Inworp voor Verenigde Staten op de helft van Duitsland Women.
103'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Duitsland Women in Lyon.
103'
Trinity Rodman mist het doel en scoort niet voor Verenigde Staten in Groupama Stadium.
102'
Vrije trap in Groupama Stadium. Op de helft van Duitsland Women mag Verenigde Staten een vrije trap nemen.
102'
101'
Duitsland Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Verenigde Staten.
101'
100'
100'
De bal is over de achterlijn geweest. Verenigde Staten mag een doeltrap nemen.
99'
99'
Mallory Swanson neemt de door scheidsrechter Bouchra Karboubi gegeven hoekschop voor Verenigde Staten in Lyon.