Scheidsrechter Rebecca Welch geeft Brazilië een doeltrap.
De bal is over de achterlijn geweest. Spanje Jeugd Vrouwen mag een doeltrap nemen.
Arbiter Rebecca Welch kent een vrije trap toe aan Brazilië op de eigen helft.
Inworp op de eigen helft voor Spanje Jeugd Vrouwen.
Inworp voor Brazilië in de buurt van het vijandige doel in Orange Velodrome.
90+12'
Goal! Salma Paralluelo scoort voor Spanje Jeugd Vrouwen en maakt er 4-2 van.
90+12'
 Jennifer Hermoso neemt de door scheidsrechter Rebecca Welch gegeven hoekschop voor Spanje Jeugd Vrouwen in Marseille.
90+12'
Spanje Jeugd Vrouwen mag een hoekschop nemen vanaf rechts via  Alexia Putellas in Orange Velodrome.
90+10'
90+10'
Spanje Jeugd Vrouwen krijgt van scheidsrechter Rebecca Welch op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+8'
Adriana Leal da Silva (Brazilië) krijgt een eerste gele kaart.
90+8'
Vrije trap voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Brazilië.
90+8'
Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in Orange Velodrome op de eigen helft.
90+8'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Orange Velodrome.
90+7'
Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een schietkans via Salma Paralluelo, maar scoort niet.
90+6'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft een inworp aan Spanje Jeugd Vrouwen op de eigen helft in Orange Velodrome.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brazilië in Marseille.
90+5'
Scheidsrechter Rebecca Welch kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Brazilië.
90+4'
Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rebecca Welch op de helft van Brazilië.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
90+3'
Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Brazilië.
90+2'
90+1'
Doelpunt! Kerolin Nicoli Israel Ferraz breidt de voorsprong uit. Brazilië leidt met 4-1.
90'
Catalina Thomas Coll Lluch (Spanje Jeugd Vrouwen) krijgt geel van scheidsrechter Rebecca Welch in Orange Velodrome en moet oppassen.
90'
Gabrielle Jordao Portilho (Brazilië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90'
Brazilië krijgt een schietkans via Gabrielle Jordao Portilho, maar scoort niet.
89'
Doeltrap voor Spanje Jeugd Vrouwen in Orange Velodrome.
89'
Inworp voor Brazilië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Marseille.
89'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft Brazilië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Spanje Jeugd Vrouwen.
88'
87'
Schot op doel van  Alexia Putellas. Maar zonder doelpunt voor Spanje Jeugd Vrouwen als gevolg.
87'
 Alexia Putellas (Spanje Jeugd Vrouwen) treft de lat!
86'
85'
De voorzet kwam van  Jennifer Hermoso.
85'
Salma Paralluelo scoort met het hoofd en brengt Spanje Jeugd Vrouwen dichterbij in Orange Velodrome. 3-1.
85'
Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rebecca Welch in Marseille.