90+19'
Scheidsrechter Tori Penso kent een vrije trap toe aan Frankrijk Women, te nemen op de helft van Brazilië.
90+18'
Scheidsrechter Tori Penso geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Stade de la Beaujoire.
90+18'
In Stade de la Beaujoire mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+18'
Inworp Frankrijk Women. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+17'
Inworp voor Brazilië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nantes.
90+16'
Ludmila schiet op doel maar scoort niet voor Brazilië.
90+16'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nantes.
90+15'
Scheidsrechter Tori Penso geeft Frankrijk Women een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brazilië.
90+15'
Brazilië moet opletten als Frankrijk Women van scheidsrechter Tori Penso een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+14'
De bal is over de achterlijn geweest. Brazilië mag een doeltrap nemen.
90+13'
Ana Vitoria Angelica Kliemaschewsk Arau mist het doel en scoort niet voor Brazilië in Stade de la Beaujoire.
90+13'
Scheidsrechter Tori Penso geeft Frankrijk Women een doeltrap.
90+12'
Inworp voor Frankrijk Women in Stade de la Beaujoire op de eigen helft.
90+12'
Angelina Alonso Costantino neemt de door scheidsrechter Tori Penso gegeven hoekschop voor Brazilië in Nantes.
90+10'
Scheidsrechter Tori Penso geeft een gele kaart aan Delphine Cascarino (Frankrijk Women).
90+10'
Angelina Alonso Costantino (Brazilië) krijgt geel van scheidsrechter Tori Penso in Stade de la Beaujoire en moet oppassen.
90+9'
Scheidsrechter Tori Penso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+8'
Eugenie le Sommer schiet op doel maar scoort niet voor Frankrijk Women in Nantes.
90+7'
Frankrijk Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Selma Bacha in Stade de la Beaujoire.
90+5'
Trainer Herve Renard gebruikt zijn derde wissel. Elisa De Almeida wordt door Kenza Dali vervangen bij de thuisploeg.
90+5'
90+4'
Eerste gele kaart voor Kadidiatou Diani (Frankrijk Women) in Nantes.
90+4'
Gabrielle Jordao Portilho (Brazilië) krijgt geel.
90+2'
Scheidsrechter Tori Penso geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Stade de la Beaujoire.
90+1'
Scheidsrechter Tori Penso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90'
Gabrielle Jordao Portilho raakt namens Brazilië de paal!
90'
89'
Doeltrap voor Brazilië in Stade de la Beaujoire.
88'
88'
Wissel in Nantes: Lauren Leal Costa vervangt Thais Cristina da Silva bij Brazilië.
87'
De vierde wissel van Brazilië. Ludmila komt erin voor Jheniffer Da Silva Cordinali Gouveia in Stade de la Beaujoire.
86'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Tori Penso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nantes.
85'
Wissel in Nantes: Eugenie le Sommer vervangt Sandie Toletti bij Frankrijk Women.
85'
In Nantes krijgt Brazilië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
In Stade de la Beaujoire ziet Wendie Renard (Frankrijk Women) zijn kopbal op doel gered worden door Brazilië.
84'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stade de la Beaujoire.
82'
De voorzet kwam van Adriana Leal da Silva.
82'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Gabrielle Jordao Portilho. Het staat 0-1 in Stade de la Beaujoire.