90+9'
Scheidsrechter Kim Yujeong kent Nigeria een inworp toe op de helft van Brazilië.
90+8'
Brazilië in buitenspelpositie.
90+7'
Inworp voor Nigeria in Matmut Atlantique op de eigen helft.
90+7'
In Bordeaux kan Gabrielle Jordao Portilho (Brazilië) weer verder.
90+5'
Rasheedat Ajibade neemt de door scheidsrechter Kim Yujeong gegeven hoekschop voor Nigeria in Bordeaux.
90+5'
90+3'
Gabrielle Jordao Portilho van Brazilië is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+2'
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in Bordeaux.
90'
Inworp voor Brazilië op de helft van Nigeria.
90'
Brazilië is weer compleet nu Lorena Da Silva Leite weer terug het veld in mag.
89'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Lorena Da Silva Leite (Brazilië).
89'
Scheidsrechter Kim Yujeong geeft Brazilië een vrije trap op de eigen helft.
88'
Nigeria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kim Yujeong in Bordeaux.
87'
Inworp voor Nigeria in de buurt van het vijandige doel in Matmut Atlantique.
87'
Scheidsrechter Kim Yujeong geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Matmut Atlantique.
86'
Nigeria krijgt een schietkans via Christy Onyenaturuch Ucheibe, maar scoort niet.
85'
Nigeria krijgt van scheidsrechter Kim Yujeong op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Matmut Atlantique ziet hoe Yasmim Assis Ribeiro op doel schiet, maar niet scoort voor Brazilië.
84'
Nigeria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kim Yujeong op de helft van Brazilië.
84'
Inworp voor Nigeria op de helft van Brazilië.
83'
Voor Gabi Nunes is de wedstrijd voorbij. Kerolin Nicoli Israel Ferraz vervangt de aangeslagen speler bij Brazilië.
82'
Een speler van Brazilië staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Kim Yujeong teruggefloten.
81'
Scheidsrechter Kim Yujeong geeft Brazilië een doeltrap.
81'
De poging van Deborah Ajibola Abiodun (Nigeria) mist doel.
81'
Inworp voor Nigeria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bordeaux.
81'
Gabi Nunes (Brazilië) is weer terug binnen de lijnen.
79'
Gabi Nunes blesseert zich bij Brazilië, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Matmut Atlantique.
78'
77'
Scheidsrechter Kim Yujeong fluit voor buitenspel van Brazilië.
76'
76'
76'
75'
75'
Nigeria brengt Nicole Payne in de plaats van Chidinma Okeke.
74'
Vrije trap in Matmut Atlantique. Op de helft van Nigeria mag Brazilië een vrije trap nemen.
74'
Vanaf rechts mag Yasmim Assis Ribeiro een hoekschop nemen voor Brazilië in Matmut Atlantique.
73'
Marta schiet op doel maar scoort niet voor Brazilië in Bordeaux.
72'
Nigeria schiet tussen de palen, maar Rasheedat Ajibade ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Bordeaux.