1 - 2Einde
90+11'
Inworp op de eigen helft voor Brazilië.
90+10'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft Japan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brazilië.
90+10'
Japan mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Japan in Parijs.
90+6'
Japan neemt een 1-2 voorsprong dankzij Momoko Tanikawa.
90+6'
In Parijs krijgt Brazilië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+6'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft een inworp aan Brazilië op de eigen helft in Parc des Princes.
90+5'
Scheidsrechter Rebecca Welch kent Japan een inworp toe op de helft van Brazilië.
90+5'
Inworp voor Brazilië in Parc des Princes op de eigen helft.
90+5'
Een speler van Brazilië staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Rebecca Welch teruggefloten.
90+3'
Scheidsrechter Rebecca Welch kent een vrije trap toe aan Brazilië, te nemen op de helft van Japan.
90+2'
De 1-1 gelijkmaker wordt gescoord door Saki Kumagai, die een penalty verzilvert in Parc des Princes.
90'
Brazilië is weer compleet nu Thais Cristina da Silva weer terug het veld van Parc des Princes in mag.
87'
Thais Cristina da Silva raakt geblesseerd bij Brazilië en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
85'
De vijfde wissel van Brazilië. Kerolin Nicoli Israel Ferraz komt erin voor Marta in Parc des Princes.
84'
Vrije trap in Parc des Princes. Op de helft van Brazilië mag Japan een vrije trap nemen.
83'
Japan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rebecca Welch op de helft van Brazilië.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Brazilië mag een doeltrap nemen.
83'
De kopbal van Moeka Minami belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Japan.
82'
Vrije trap voor Japan op de helft van Brazilië.
82'
Scheidsrechter Rebecca Welch fluit voor buitenspel van Japan.
80'
Inworp voor Brazilië op de helft van Japan.
80'
Japan gebruikt de vierde wissel. Momoko Tanikawa vervangt Miyabi Moriya.
80'
Japan brengt Remina Chiba in de plaats van Hinata Miyazawa.
79'
Vrije trap in Parc des Princes. Op de helft van Japan mag Brazilië een vrije trap nemen.
77'
Vanaf rechts mag Yui Hasegawa een hoekschop nemen voor Japan in Parc des Princes.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brazilië in Parijs.
76'
Doelpoging Japan! Het schot van Yui Hasegawa gaat niet tussen de palen in Parijs.
74'
73'
72'
Doeltrap voor Japan in Parc des Princes.
72'
Scheidsrechter Rebecca Welch kent Brazilië een inworp toe op de helft van Japan.
71'
Eerste gele kaart voor Moeka Minami (Japan) in Parijs.
71'
Japan moet uitkijken als Brazilië een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Parc des Princes.
70'
Japan brengt Seike Kiko in de plaats van Toko Koga.
70'
Angelina Alonso Costantino (Brazilië) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Duda Sampaio.
69'
Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rebecca Welch op de helft van Japan.
68'
68'
Angelina Alonso Costantino (Brazilië) is weer terug binnen de lijnen.
68'
Japan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Yui Hasegawa in Parc des Princes.