3 - 0Einde
90+4'
Korbin Rose Albert schiet op doel maar scoort niet voor Verenigde Staten in Nice.
90+3'
Inworp voor Verenigde Staten ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nice.
90+1'
Zambia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ramon Abatti Abel in Nice.
90'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel geeft een inworp aan Zambia op de eigen helft in Allianz Rivera.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zambia in Nice.
89'
Crystal Dunn kopt namens Verenigde Staten op doel, zonder doelpunt als resultaat.
86'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel geeft Verenigde Staten een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zambia.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Verenigde Staten mag een doeltrap nemen.
86'
Kopbal richting doel! Barbra Banda (Zambia) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Nice.
81'
Zambia krijgt een schietkans via Racheal Kundananji, maar scoort niet.
79'
Verenigde Staten krijgt van scheidsrechter Ramon Abatti Abel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel kent Verenigde Staten een inworp toe op de helft van Zambia.
78'
Inworp voor Verenigde Staten in de buurt van het vijandige doel in Allianz Rivera.
77'
76'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel kent een vrije trap toe aan Verenigde Staten op een gevaarlijke plek voor Zambia.
75'
Inworp voor Verenigde Staten op de helft van Zambia.
74'
Verenigde Staten in buitenspelpositie.
73'
Arbiter Ramon Abatti Abel kent een vrije trap toe aan Zambia op de eigen helft.
72'
Verenigde Staten mag een hoekschop nemen vanaf links via Tierna Davidson in Allianz Rivera.
68'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel geeft een inworp aan Verenigde Staten op de eigen helft in Allianz Rivera.
67'
Inworp op de eigen helft voor Verenigde Staten.
66'
Lynn Williams (Verenigde Staten) staat buitenspel in Nice, gezien door scheidsrechter Ramon Abatti Abel.
66'
Verenigde Staten gebruikt de vijfde wissel. Emily Sonnett vervangt Lindsey Horan.
65'
Wissel in Nice: Jenna Nighswonger vervangt Mallory Swanson bij Verenigde Staten.
65'
De derde wissel van Verenigde Staten. Casey Short komt erin voor Trinity Rodman in Allianz Rivera.
65'
Lushomo Mweemba (Zambia) doet weer mee in Allianz Rivera.
65'
Doeltrap voor Zambia in Allianz Rivera.
64'
Vergeefse doelpoging Barbra Banda (Zambia).
64'
Inworp voor Zambia op de helft van Verenigde Staten.
62'
Lushomo Mweemba van Zambia is geblesseerd en het spel ligt even stil.
61'
In Nice krijgt Zambia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel geeft Zambia een doeltrap.
60'
Doelpoging Verenigde Staten! Het schot van Mallory Swanson gaat niet tussen de palen in Nice.
59'
De bal is over de achterlijn geweest. Zambia mag een doeltrap nemen.
59'
Doelpoging Verenigde Staten! Het schot van Trinity Rodman gaat niet tussen de palen.
58'
Inworp voor Verenigde Staten in Allianz Rivera op de eigen helft.
58'
Verenigde Staten moet opletten als Zambia van scheidsrechter Ramon Abatti Abel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.