90+6'
Vivien Endemann (Duitsland Women) staat buitenspel.
90+5'
Duitsland Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katia García op de helft van Australië.
90+4'
Australië krijgt van scheidsrechter Katia García op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Vanaf rechts mag Mary Fowler een hoekschop nemen voor Australië in Orange Velodrome.
90+1'
Kyra Cooney-Cross neemt de door scheidsrechter Katia García gegeven hoekschop voor Australië in Marseille.
90'
Vrije trap voor Australië op de helft van Duitsland Women.
89'
Duitsland Women gebruikt de vierde wissel. Vivien Endemann vervangt  Klara Buehl.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Australië mag een doeltrap nemen.
87'
Inworp voor Duitsland Women op de helft van Australië.
85'
Scheidsrechter Katia García geeft Australië een doeltrap.
85'
De poging van  Klara Buehl (Duitsland Women) mist doel.
84'
Scheidsrechter Katia García kent Australië een inworp toe op de helft van Duitsland Women.
83'
Scheidsrechter Katia García geeft Australië een vrije trap op de eigen helft.
81'
Inworp voor Australië op de helft van Duitsland Women.
81'
Vergeefse doelpoging Alanna Kennedy (Australië) in Orange Velodrome.
80'
Vrije trap in Orange Velodrome. Op de helft van Duitsland Women mag Australië een vrije trap nemen.
79'
Scheidsrechter Katia García geeft een inworp aan Duitsland Women op de eigen helft in Orange Velodrome.
78'
Australië brengt Kaitlyn Torpey in de plaats van Steph Catley.
77'
Wissel in Marseille: Emily van Egmond vervangt Hayley Raso bij Australië.
77'
De derde wissel van Australië. Michelle Heyman komt erin voor Caitlin Foord in Orange Velodrome.
76'
Inworp voor Duitsland Women in Orange Velodrome op de eigen helft.
76'
Australië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Katia García in Marseille.
75'
Australië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katia García op de helft van Duitsland Women.
75'
Scheidsrechter Katia García fluit voor buitenspel van Duitsland Women.
74'
Duitsland Women brengt Elisa Senss in de plaats van Janina Minge.
74'
Wissel in Marseille: Bibiane Schulze vervangt  Marina Hegering bij Duitsland Women.
72'
Duitsland Women mag een hoekschop nemen vanaf rechts via  Giulia Gwinn in Orange Velodrome.
72'
Scheidsrechter Katia García kent Duitsland Women een inworp toe op de helft van Australië.
71'
Vrije trap voor Duitsland Women op de helft van Australië.
71'
Ann Katrin Berger (Duitsland Women) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Marseille.
70'
Ann Katrin Berger blesseert zich bij Duitsland Women, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Orange Velodrome.
68'
De assist kwam van Sarai Linder.
68'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Jule Brand. 3-0!
67'
Scheidsrechter Katia García geeft Duitsland Women een doeltrap.
66'
64'
 Giulia Gwinn met de assist.
64'
 Lea Schuller scoort met het hoofd en brengt Duitsland Women verder op voorsprong in Marseille: 2-0.
64'
Vanaf rechts mag  Giulia Gwinn een hoekschop nemen voor Duitsland Women in Orange Velodrome.