90+8'
Vrije trap in Allianz Rivera. Op de helft van Zambia mag Australië een vrije trap nemen.
90+8'
Scheidsrechter Emikar Calderas geeft Australië een doeltrap.
90+8'
De poging van Martha Tembo (Zambia) mist doel in Allianz Rivera.
90+7'
Vanaf links mag Esther Siamfuko een hoekschop nemen voor Zambia in Allianz Rivera.
90+6'
Australië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emikar Calderas in Nice.
90+4'
Vrije trap voor Australië op de helft van Zambia.
90+4'
Inworp voor Zambia in Allianz Rivera op de eigen helft.
90+4'
De scherpte ontbreekt bij Barbra Banda (Zambia). Zijn poging mist doel.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Australië mag een doeltrap nemen.
90+3'
Doeltrap voor Zambia in Allianz Rivera.
90+3'
Vanaf links mag Kyra Cooney-Cross een hoekschop nemen voor Australië in Allianz Rivera.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Zambia.
90+1'
Zambia schiet tussen de palen, maar Hellen Chanda ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+1'
Goal in Nice! Michelle Heyman brengt Australië op een 6-5 voorsprong.
90'
Scheidsrechter Emikar Calderas kent Australië een inworp toe op de helft van Zambia.
89'
Vergeefse doelpoging Caitlin Foord (Australië).
89'
Zambia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emikar Calderas op de helft van Australië.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Australië in Nice.
88'
De poging van Hellen Chanda (Zambia) mist doel.
87'
Gele kaart. Alanna Kennedy (Australië) gaat op de bon.
87'
Scheidsrechter Emikar Calderas kent een vrije trap toe aan Zambia, te nemen op de helft van Australië.
87'
Australië krijgt een schietkans via Kaitlyn Torpey, maar scoort niet.
85'
Scheidsrechter Emikar Calderas geeft Zambia een doeltrap.
84'
84'
Doelpoging Zambia! Het schot van Barbra Banda gaat niet tussen de palen in Nice.
84'
De derde wissel van Zambia. Avell Chitundu komt erin voor Kabange Mupopo in Allianz Rivera.
83'
Wissel in Nice: Prisca Chilufya vervangt Rachel Nachula bij Zambia.
83'
Zambia krijgt van scheidsrechter Emikar Calderas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Racheal Kundananji schiet op doel maar scoort niet voor Zambia.
81'
Scheidsrechter Emikar Calderas kent Zambia een inworp toe op de helft van Australië.
81'
Zambia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Esther Siamfuko in Allianz Rivera.
80'
Inworp voor Zambia op de helft van Australië.
80'
Inworp voor Zambia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nice.
80'
79'
79'
78'
De 5-5 gelijkmaker wordt gescoord door Steph Catley, die een penalty verzilvert in Allianz Rivera.