1 - 2Einde
90+8'
Een speler van Australië staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Francois Letexier teruggefloten.
90+7'
Australië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier in Marseille.
90+7'
Verenigde Staten moet opletten als Australië van scheidsrechter Francois Letexier een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+6'
Australië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier op de helft van Verenigde Staten.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Verenigde Staten mag een doeltrap nemen.
90+5'
Scheidsrechter Francois Letexier geeft een inworp aan Verenigde Staten op de eigen helft in Orange Velodrome.
90+4'
Inworp voor Verenigde Staten op de helft van Australië.
90+4'
Inworp voor Australië in Orange Velodrome op de eigen helft.
90+3'
90+3'
Scheidsrechter Francois Letexier geeft Australië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Verenigde Staten.
90+2'
Scheidsrechter Francois Letexier kent Australië een inworp toe op de helft van Verenigde Staten.
90+1'
Michelle Heyman deed het voorbereidende werk.
90+1'
Doelpunt! Alanna Kennedy verkleint de achterstand tot 1-2.
90+1'
Inworp voor Australië op de helft van Verenigde Staten.
90'
Scheidsrechter Francois Letexier geeft Verenigde Staten een doeltrap.
90'
Steph Catley met de kopkans! Geen doelpunt voor Australië in Orange Velodrome.
89'
Vanaf links mag Mary Fowler een hoekschop nemen voor Australië in Orange Velodrome.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Australië in Marseille.
87'
86'
Doeltrap voor Australië in Orange Velodrome.
85'
Australië brengt Tameka Yallop in de plaats van Hayley Raso.
85'
Inworp op de eigen helft voor Verenigde Staten.
83'
82'
Orange Velodrome ziet hoe een schot van Sophia Olivia Smith (Verenigde Staten) de paal treft!
81'
Arbiter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Verenigde Staten op de eigen helft.
81'
80'
80'
Verenigde Staten gebruikt de vijfde wissel. Croix Bethune vervangt Mallory Swanson.
79'
Scheidsrechter Francois Letexier fluit voor buitenspel van Australië.
78'
Scheidsrechter Francois Letexier geeft Verenigde Staten een vrije trap op de eigen helft.
77'
Treffer in Orange Velodrome! Verenigde Staten scoort via Korbin Rose Albert de 0-2 en loopt verder uit.
76'
Scheidsrechter Francois Letexier geeft Australië een doeltrap.
74'
Inworp voor Verenigde Staten in Orange Velodrome op de eigen helft.
73'
72'
71'
71'
Inworp voor Verenigde Staten ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Marseille.
70'
Inworp voor Verenigde Staten in de buurt van het vijandige doel in Orange Velodrome.
70'
Verenigde Staten mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jenna Nighswonger in Orange Velodrome.