90+7'
Inworp voor Nieuw-Zeeland ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lyon.
90+7'
Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Nieuw-Zeeland.
90+6'
Ally Green (Nieuw-Zeeland) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+6'
Frankrijk Women krijgt van scheidsrechter Edina Alves Batista op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Nieuw-Zeeland op de eigen helft in Groupama Stadium.
90+5'
Vanaf rechts mag Eugenie le Sommer een hoekschop nemen voor Frankrijk Women in Groupama Stadium.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Nieuw-Zeeland.
90+1'
Groupama Stadium ziet hoe Annalie Longo op doel schiet, maar niet scoort voor Nieuw-Zeeland.
90+1'
Sakina Karchaoui lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Frankrijk Women.
89'
Sakina Karchaoui blesseert zich bij Frankrijk Women, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Groupama Stadium.
89'
Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Nieuw-Zeeland.
87'
Scheidsrechter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Nieuw-Zeeland, te nemen op de helft van Frankrijk Women.
86'
86'
Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Groupama Stadium.
84'
83'
Frankrijk Women gebruikt de vijfde wissel. Eve Perisset vervangt Griedge Mbock Bathy.
83'
Frankrijk Women brengt Eugenie le Sommer in de plaats van Delphine Cascarino.
83'
Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Nieuw-Zeeland.
81'
Vrije trap in Groupama Stadium. Op de helft van Nieuw-Zeeland mag Frankrijk Women een vrije trap nemen.
80'
77'
77'
Frankrijk Women is weer compleet nu Pauline Peyraud-Magnin weer terug het veld in mag.
75'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Pauline Peyraud-Magnin (Frankrijk Women).
74'
Wissel in Lyon: Sandie Toletti vervangt Selma Bacha bij Frankrijk Women.
74'
Nieuw-Zeeland gebruikt de vijfde wissel. Malia Steinmetz vervangt Jacqui Hand.
74'
Nieuw-Zeeland brengt Ally Green in de plaats van Indiah Paige Riley.
74'
Nieuw-Zeeland in buitenspelpositie.
73'
In Lyon krijgt Nieuw-Zeeland op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
Inworp voor Frankrijk Women in Groupama Stadium op de eigen helft.
71'
71'
Frankrijk Women schiet tussen de palen, maar Sakina Karchaoui ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Lyon.
71'
Inworp voor Frankrijk Women in de buurt van het vijandige doel in Groupama Stadium.
70'
Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Frankrijk Women een doeltrap.
68'
Arbiter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Frankrijk Women op de eigen helft.
68'
Inworp op de eigen helft voor Frankrijk Women.
67'
Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Nieuw-Zeeland een inworp toe op de helft van Frankrijk Women.