90+10'
Inworp voor Colombia in Groupama Stadium op de eigen helft.
90+9'
Scheidsrechter Kim Yujeong geeft een inworp aan Nieuw-Zeeland op de eigen helft in Groupama Stadium.
90+8'
Inworp voor Nieuw-Zeeland in Groupama Stadium op de eigen helft.
90+7'
Scheidsrechter Kim Yujeong geeft Colombia een doeltrap.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Colombia.
90+6'
Scheidsrechter Kim Yujeong geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Groupama Stadium.
90+6'
Inworp voor Nieuw-Zeeland op de helft van Colombia.
90+5'
90+4'
Doeltrap voor Nieuw-Zeeland in Groupama Stadium.
90+4'
Doelpoging Colombia! Het schot van Daniela Caracas Gonzalez gaat niet tussen de palen in Lyon.
90+3'
90+3'
Inworp voor Colombia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lyon.
90+3'
Scheidsrechter Kim Yujeong kent Colombia een inworp toe op de helft van Nieuw-Zeeland.
90+2'
Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kim Yujeong op de helft van Nieuw-Zeeland.
90'
Wissel in Lyon: Yirleidis Quejada Minota vervangt Linda Lizeth Caicedo Alegria bij Colombia.
90'
De derde wissel van Colombia. Liana Milena Salazar Vergara komt erin voor Ilana Izquierdo in Groupama Stadium.
89'
Doeltrap voor Colombia in Groupama Stadium.
89'
Rebekah Stott mist het doel en scoort niet voor Nieuw-Zeeland.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Colombia in Lyon.
87'
86'
Vergeefse doelpoging Daniela Montoya (Colombia).
86'
Colombia gebruikt de tweede wissel. Daniela Caracas Gonzalez vervangt Carolina Arias Vidal.
85'
84'
Scheidsrechter Kim Yujeong geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
84'
82'
Vanaf rechts mag Leicy Maria Santos Herrera een hoekschop nemen voor Colombia in Groupama Stadium.
82'
De poging van Linda Lizeth Caicedo Alegria (Colombia) mist doel.
81'
Nieuw-Zeeland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kim Yujeong op de helft van Colombia.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
80'
In Lyon krijgt Colombia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
78'
Scheidsrechter Kim Yujeong kent een vrije trap toe aan Nieuw-Zeeland, te nemen op de helft van Colombia.
78'
Wissel in Lyon: Gabielle Rose Rennie vervangt Kate Taylor bij Nieuw-Zeeland.
78'
Wissel in Lyon: Daniela Montoya vervangt Maria Catalina Usme Pineda bij Colombia.
78'
Nieuw-Zeeland brengt Michaela Foster in de plaats van Mackenzie Barry.
74'
Colombia moet opletten als Nieuw-Zeeland van scheidsrechter Kim Yujeong een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72'
De voorzet kwam van Marcela Restrepo.
72'
Colombia loopt uit naar een comfortabele 0-2 voorsprong dankzij Leicy Maria Santos Herrera.