De uitploeg krijgt een doeltrap in Saint-Etienne.
90+14'
Canada neemt een 1-2 voorsprong dankzij Vanessa Gilles.
90+10'
In Stade Geoffroy Guichard mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+10'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Bouchra Karboubi.
90+9'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Canada een doeltrap.
90+9'
Doelpoging Frankrijk Women! Het schot van Sandie Toletti gaat niet tussen de palen.
90+8'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Saint-Etienne.
90+7'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent Frankrijk Women een inworp toe op de helft van Canada.
90+7'
Inworp voor Frankrijk Women op de helft van Canada.
90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankrijk Women in Saint-Etienne.
90+6'
De poging van Evelyne Viens (Canada) mist doel in Stade Geoffroy Guichard.
90+6'
90+5'
Inworp Canada. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Saint-Etienne.
90+4'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft Frankrijk Women een doeltrap.
90+3'
Vrije trap in Stade Geoffroy Guichard. Op de helft van Frankrijk Women mag Canada een vrije trap nemen.
90+2'
Doeltrap voor Canada in Stade Geoffroy Guichard.
90+1'
Vrije trap voor Frankrijk Women op de helft van Canada.
90+1'
In Saint-Etienne krijgt Frankrijk Women op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
De uitploeg wisselt Simi Awujo voor Julia Grosso.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Canada mag een doeltrap nemen.
88'
Janine Beckie (Canada) is weer terug binnen de lijnen.
87'
Janine Beckie blesseert zich bij Canada, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Stade Geoffroy Guichard.
86'
Sandie Toletti schiet op doel maar scoort niet voor Frankrijk Women in Saint-Etienne.
85'
84'
84'
Een doelpoging van Janine Beckie (Canada) mist scherpte.
83'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi geeft een inworp aan Frankrijk Women op de eigen helft in Stade Geoffroy Guichard.
83'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Wissel in Saint-Etienne: Amandine Henry vervangt Kadidiatou Diani bij Frankrijk Women.
82'
Inworp op de eigen helft voor Canada.
81'
Inworp voor Canada in Stade Geoffroy Guichard op de eigen helft.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bouchra Karboubi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Saint-Etienne.
80'
Buitenspelpositie Canada.
79'
Frankrijk Women krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bouchra Karboubi op de helft van Canada.
78'
Scheidsrechter Bouchra Karboubi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.