Canada moet uitkijken als Colombia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Allianz Rivera.
90+6'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Colombia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Leicy Maria Santos Herrera in Allianz Rivera.
90+3'
Linda Lizeth Caicedo Alegria (Colombia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+3'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft Canada een doeltrap.
90+3'
Scheidsrechter Rebecca Welch kent Colombia een inworp toe op de helft van Canada.
90+2'
Vanaf links mag Leicy Maria Santos Herrera een hoekschop nemen voor Colombia in Allianz Rivera.
90'
Daniela Alexandra Arias Rojas (Colombia) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Canada mag een doeltrap nemen.
90'
Colombia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rebecca Welch in Nice.
88'
Inworp voor Canada op de helft van Colombia.
87'
Canada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rebecca Welch op de helft van Colombia.
87'
Arbiter Rebecca Welch kent een vrije trap toe aan Canada op de eigen helft.
85'
Deze wissel was niet voorzien. Andy Spence moet de aangeslagen Vanessa Gilles vervangen. Shelina Zadorsky komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor Canada.
85'
Wissel in Nice: Gabrielle Carle vervangt Janine Beckie bij Canada.
84'
Vanessa Gilles (Canada) raakt geblesseerd in Nice. Scheidsrechter Rebecca Welch legt de wedstrijd even stil.
83'
Scheidsrechter Rebecca Welch geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Allianz Rivera.
81'
Doeltrap voor Colombia in Allianz Rivera.
80'
Inworp voor Colombia in Allianz Rivera op de eigen helft.
78'
De eerste wissel van Colombia. Daniela Montoya komt erin voor Yirleidis Quejada Minota in Allianz Rivera.
78'
77'
Colombia schiet tussen de palen, maar Yirleidis Quejada Minota ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Nice.
76'
Inworp op de eigen helft voor Colombia.
75'
74'
Canada brengt Rebecca Quinn in de plaats van Julia Grosso.
74'
Inworp voor Colombia op de helft van Canada.
73'
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
72'
Vrije trap in Allianz Rivera. Op de helft van Colombia mag Canada een vrije trap nemen.
70'
Scheidsrechter Rebecca Welch kent een vrije trap toe aan Canada, te nemen op de helft van Colombia.
69'
68'
In Nice krijgt Colombia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67'
67'
In Nice kan Kailen Sheridan (Canada) weer verder.
66'
Scheidsrechter Rebecca Welch legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Kailen Sheridan (Canada) in Allianz Rivera.
63'
62'
Colombia krijgt van scheidsrechter Rebecca Welch op eigen helft een vrije trap toegewezen.