90+9'
Scheidsrechter Tess Olofsson geeft een inworp aan Nieuw-Zeeland op de eigen helft in Stade Geoffroy Guichard.
90+7'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Macey Fraser (Nieuw-Zeeland).
90+5'
Inworp voor Nieuw-Zeeland in Stade Geoffroy Guichard op de eigen helft.
90+5'
Stade Geoffroy Guichard ziet hoe Evelyne Viens op doel schiet, maar niet scoort voor Canada.
90+4'
Wissel in Saint-Etienne: Shelina Zadorsky vervangt Adriana Leon bij Canada.
90+4'
Nieuw-Zeeland krijgt van scheidsrechter Tess Olofsson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Canada in Saint-Etienne.
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Michaela Foster (Nieuw-Zeeland). Zijn poging mist doel.
90+2'
Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Nieuw-Zeeland een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Canada.
90+1'
Vanaf links mag Katie Kitching een hoekschop nemen voor Nieuw-Zeeland in Stade Geoffroy Guichard.
90'
89'
88'
In Saint-Etienne krijgt Nieuw-Zeeland op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Inworp op de eigen helft voor Nieuw-Zeeland.
87'
Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Nieuw-Zeeland een vrije trap op de eigen helft.
87'
Blessure voor Kate Taylor (Nieuw-Zeeland). Gabielle Rose Rennie komt voor hem het veld in.
86'
Scheidsrechter Tess Olofsson geeft Canada een doeltrap.
86'
Een doelpoging van Katie Kitching (Nieuw-Zeeland) in Saint-Etienne mist scherpte.
85'
Kadeisha Buchanan (Canada) krijgt geel.
85'
Canada moet uitkijken als Nieuw-Zeeland een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stade Geoffroy Guichard.
84'
In Stade Geoffroy Guichard ziet het publiek dat Kate Taylor (Nieuw-Zeeland) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
83'
Inworp voor Canada in Stade Geoffroy Guichard op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Tess Olofsson legt de wedstrijd even stil om Kate Taylor (Nieuw-Zeeland) aan een blessure te laten behandelen in Saint-Etienne.
82'
79'
De voorzet kwam van Jessie Fleming.
79'
Goal in Saint-Etienne! Evelyne Viens brengt Canada op een 2-1 voorsprong.
77'
Doeltrap voor Nieuw-Zeeland in Stade Geoffroy Guichard.
77'
In Saint-Etienne kan Katie Bowen (Nieuw-Zeeland) weer verder.
75'
Het spel ligt even stil in Saint-Etienne. Katie Bowen (Nieuw-Zeeland) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
74'
Canada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tess Olofsson op de helft van Nieuw-Zeeland.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Nieuw-Zeeland mag een doeltrap nemen.
73'
Doelpoging Canada! Het schot van Ashley Lawrence gaat niet tussen de palen.
71'
70'
Janine Beckie schiet op doel maar scoort niet voor Canada.
70'
69'
Inworp voor Canada ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Saint-Etienne.
68'
Nieuw-Zeeland moet opletten als Canada van scheidsrechter Tess Olofsson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
68'
Scheidsrechter Tess Olofsson kent een vrije trap toe aan Canada, te nemen op de helft van Nieuw-Zeeland.
67'
Voor Gabrielle Carle is de wedstrijd voorbij. Evelyne Viens vervangt de aangeslagen speler bij Canada.