90+9'
Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Katia García op de helft van Duitsland Women.
90+9'
PEN
 Alexia Putellas (Spanje Jeugd Vrouwen) mist de door scheidsrechter Katia García gegeven strafschop.
90+7'
Duitsland Women moet uitkijken als Spanje Jeugd Vrouwen een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Groupama Stadium.
90+6'
Scheidsrechter Katia García kent Spanje Jeugd Vrouwen een inworp toe op de helft van Duitsland Women.
90+6'
Duitsland Women brengt  Sara Doorsoun in de plaats van  Giulia Gwinn.
90+6'
Scheidsrechter Katia García geeft een inworp aan Duitsland Women op de eigen helft in Groupama Stadium.
90+5'
Vanaf rechts mag  Mariona Caldentey een hoekschop nemen voor Spanje Jeugd Vrouwen in Groupama Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Katia García kent een vrije trap toe aan Spanje Jeugd Vrouwen, te nemen op de helft van Duitsland Women.
90+3'
Vergeefse doelpoging  Lucia Garcia (Spanje Jeugd Vrouwen).
90+3'
Scheidsrechter Katia García geeft Spanje Jeugd Vrouwen een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Duitsland Women.
90+1'
Inworp voor Duitsland Women op de helft van Spanje Jeugd Vrouwen.
90'
Inworp op de eigen helft voor Spanje Jeugd Vrouwen.
90'
Spanje Jeugd Vrouwen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Katia García in Lyon.
86'
Scheidsrechter Katia García geeft Duitsland Women een vrije trap op de eigen helft.
86'
In Lyon kan  Alexandra Popp (Duitsland Women) weer verder.
86'
De vierde wissel van Spanje Jeugd Vrouwen.  Lucia Garcia komt erin voor Laia Codina Panedas in Groupama Stadium.
86'
Spanje Jeugd Vrouwen gebruikt de derde wissel.  Patricia Guijarro vervangt Teresa Abilleira Duenas.
84'
Het spel ligt even stil:  Alexandra Popp (Duitsland Women) is geblesseerd.
83'
Vrije trap voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Duitsland Women.
82'
Vrije trap in Groupama Stadium. Op de helft van Duitsland Women mag Spanje Jeugd Vrouwen een vrije trap nemen.
80'
Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen op de helft van Duitsland Women.
79'
Scheidsrechter Katia García geeft Spanje Jeugd Vrouwen een doeltrap.
79'
Groupama Stadium ziet hoe Salma Paralluelo op doel schiet, maar niet scoort voor Spanje Jeugd Vrouwen.
78'
75'
Inworp voor Spanje Jeugd Vrouwen in Groupama Stadium op de eigen helft.
75'
Aitana Bonmati schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Duitsland Women in Groupama Stadium.
75'
De kopbal van  Jennifer Hermoso wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Duitsland Women.
74'
72'
Spanje Jeugd Vrouwen brengt  Mariona Caldentey in de plaats van Athenea Del Castillo Beivide.
72'
Spanje Jeugd Vrouwen gebruikt de eerste wissel. Olga Garcia Carmona vervangt Oihane Hernandez.
71'
71'
Duitsland Women schiet tussen de palen, maar  Lea Schuller ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
69'
Doeltrap voor Duitsland Women in Groupama Stadium.
69'
Doelpoging Spanje Jeugd Vrouwen! Het schot van Salma Paralluelo gaat niet tussen de palen in Lyon.
68'
65'
 Giulia Gwinn brengt zijn ploeg Duitsland Women aan de leiding na een benutte strafschop. 0-1!
65'
 Giulia Gwinn kan weer verder bij Duitsland Women.
64'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van  Giulia Gwinn (Duitsland Women).