1 - 0Einde
90+8'
Arbiter Eder Mallo Fernandez kent een vrije trap toe aan SD Eibar op de eigen helft.
90+8'
Club Deportivo Eldense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Eder Mallo Fernandez in Eibar.
90+7'
Scheidsrechter Eder Mallo Fernandez kent Club Deportivo Eldense een inworp toe op de helft van SD Eibar.
90+5'
Ivan Chapela met de kopkans! Geen doelpunt voor Club Deportivo Eldense in Ipurua Municipal Stadium.
90+5'
Doeltrap voor SD Eibar in Ipurua Municipal Stadium.
90+5'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ipurua Municipal Stadium.
90+5'
Club Deportivo Eldense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Eder Mallo Fernandez op de helft van SD Eibar.
90+4'
Scheidsrechter Eder Mallo Fernandez legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Cristian Gutierrez Vizcaino (SD Eibar) in Ipurua Municipal Stadium.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. SD Eibar mag een doeltrap nemen.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Club Deportivo Eldense in Eibar.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Eibar.
90'
Club Deportivo Eldense krijgt van scheidsrechter Eder Mallo Fernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Kento Hashimoto (SD Eibar) krijgt geel.
89'
Scheidsrechter Eder Mallo Fernandez geeft SD Eibar een doeltrap.
89'
Inworp voor Club Deportivo Eldense in de buurt van het vijandige doel in Ipurua Municipal Stadium.
88'
Inworp op de eigen helft voor SD Eibar.
88'
Doeltrap voor Club Deportivo Eldense in Ipurua Municipal Stadium.
88'
De poging van Martin Merquelanz (SD Eibar) mist doel in Ipurua Municipal Stadium.
86'
86'
Doelpoging Club Deportivo Eldense! Het schot van Ivan Chapela gaat niet tussen de palen.
85'
85'
Scheidsrechter Eder Mallo Fernandez geeft een inworp aan Club Deportivo Eldense op de eigen helft in Ipurua Municipal Stadium.
84'
SD Eibar heeft Chema gewisseld. Kento Hashimoto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Joseba Andoni Etxeberria Lizardi.
83'
De thuisploeg wisselt Xeber Alkain voor Toni Villa.
83'
Scheidsrechter Eder Mallo Fernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Wissel in Eibar: Unai Ropero vervangt Nacho Quintana bij Club Deportivo Eldense.
82'
Bij Club Deportivo Eldense bevindt Ivan Chapela zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Eder Mallo Fernandez.
80'
Inworp voor Club Deportivo Eldense in Ipurua Municipal Stadium op de eigen helft.
79'
78'
78'
Trainer Joseba Andoni Etxeberria Lizardi gebruikt zijn derde wissel. Jon Bautista wordt door Jorge Pascual Medina vervangen bij de thuisploeg.
77'
Scheidsrechter Eder Mallo Fernandez geeft SD Eibar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Club Deportivo Eldense.
75'
Inworp voor Club Deportivo Eldense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Eibar.
75'
Trainer Daniel Ponz Folch (Club Deportivo Eldense) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Dario Dumic door Mohamed Bouzaidi Diouri.
75'
De derde wissel van Club Deportivo Eldense. Youness Lachhab komt erin voor Sergio Ortuno Diaz in Ipurua Municipal Stadium.
74'
74'
De scherpte ontbreekt bij Ivan Chapela (Club Deportivo Eldense). Zijn poging mist doel.
74'
In Eibar krijgt Club Deportivo Eldense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Scheidsrechter Eder Mallo Fernandez kent een vrije trap toe aan SD Eibar, te nemen op de helft van Club Deportivo Eldense.
72'
Vanaf links mag Xeber Alkain een hoekschop nemen voor SD Eibar in Ipurua Municipal Stadium.