De thuisploeg krijgt een doeltrap in Oviedo.
90+3'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Carlos Tartiere.
90+2'
Inworp SD Eibar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Oviedo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez in Oviedo.
90+1'
Paulino de la Fuente Gomez schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door SD Eibar in Carlos Tartiere.
89'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft een gele kaart aan Jonathan Dubasin (Oviedo).
89'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Carlos Tartiere.
87'
Trainer Luis Miguel Carrion Delgado gebruikt zijn vijfde wissel. Carlos Pomares wordt door Abel Bretones Cruz vervangen bij de thuisploeg.
87'
Oviedo gebruikt de vierde wissel. Masca vervangt Alemao.
87'
De derde wissel van SD Eibar. Alvaro Tejero komt erin voor Juan Berrocal in Carlos Tartiere.
87'
Voor Corpas is de wedstrijd voorbij. Konrad de la Fuente vervangt de aangeslagen speler bij SD Eibar.
87'
SD Eibar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez op de helft van Oviedo.
85'
Oviedo mag een hoekschop nemen vanaf links via Santiago Colombatto in Carlos Tartiere.
83'
82'
82'
Inworp op de eigen helft voor SD Eibar.
81'
Arbiter Alejandro Quintero Gonzalez kent een vrije trap toe aan SD Eibar op de eigen helft.
81'
Inworp voor Oviedo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Oviedo.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Oviedo.
80'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
79'
In Oviedo krijgt SD Eibar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft een inworp aan SD Eibar op de eigen helft in Carlos Tartiere.
77'
76'
SD Eibar krijgt van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
De uitploeg vervangt Roberto Correa door Sergio Alvarez.
75'
Wissel in Oviedo: Paulino de la Fuente Gomez vervangt Sebas Moyano bij Oviedo.
75'
De thuisploeg wisselt Borja Baston voor Alex Millan.
74'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent een vrije trap toe aan SD Eibar, te nemen op de helft van Oviedo.
74'
Corpas (SD Eibar) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
73'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez legt de wedstrijd even stil om Corpas (SD Eibar) aan een blessure te laten behandelen in Oviedo.
72'
Viti (Oviedo) krijgt geel van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez in Carlos Tartiere en moet oppassen.
72'
71'
Oviedo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez op de helft van SD Eibar.
71'
Inworp voor Oviedo in Carlos Tartiere op de eigen helft.
70'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft SD Eibar een vrije trap op de eigen helft.
67'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67'
Inworp Oviedo. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66'
Doeltrap voor Oviedo in Carlos Tartiere.
65'
Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent SD Eibar een inworp toe op de helft van Oviedo.