De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+5'
Inworp voor Oviedo op de helft van RCD Espanyol.
90+5'
Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een inworp aan RCD Espanyol op de eigen helft in RCDE Stadium.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor RCD Espanyol.
90+2'
Inworp voor Oviedo in RCDE Stadium op de eigen helft.
90+1'
Arbiter Adrian Cordero Vega kent een vrije trap toe aan RCD Espanyol op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Inworp Oviedo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft RCD Espanyol een vrije trap op de eigen helft.
88'
Oviedo mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Oviedo krijgt van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Trainer Jose Manuel Gonzalez Alvarez (RCD Espanyol) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Javi Puado door Pol Lozano.
86'
Doeltrap voor Oviedo in RCDE Stadium.
84'
Oviedo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega in Cornella.
83'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in RCDE Stadium.
81'
Oviedo moet opletten als RCD Espanyol van scheidsrechter Adrian Cordero Vega een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent RCD Espanyol een inworp toe op de helft van Oviedo.
80'
Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in RCDE Stadium.
79'
Bij RCD Espanyol komt Alvaro Aguado er in. Hij vervangt Nicolas Melamed Ribaudo.
79'
Trainer Jose Manuel Gonzalez Alvarez gebruikt zijn derde wissel. Jofre Carreras wordt door Salvi Sanchez vervangen bij de thuisploeg.
79'
Wissel in Cornella: Victor Ruiz vervangt Keidi Bare bij RCD Espanyol.
78'
RCD Espanyol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op de helft van Oviedo.
77'
76'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Jaime Seoane plaats maken voor Borja Baston.
76'
Jaime Seoane van Oviedo is geblesseerd en het spel ligt even stil.
74'
Jaime Seoane (Oviedo) krijgt geel.
74'
Vrije trap voor RCD Espanyol op de helft van Oviedo.
74'
In Cornella krijgt Oviedo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
Omar El Hilali (RCD Espanyol) raakt geblesseerd in Cornella. Scheidsrechter Adrian Cordero Vega legt de wedstrijd even stil.
71'
Oviedo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op de helft van RCD Espanyol.
70'
69'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Adrian Cordero Vega aan de thuisploeg.
69'
RCD Espanyol heeft Pere Milla gewisseld. Brian Olivan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Manuel Gonzalez Alvarez.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. RCD Espanyol mag een doeltrap nemen.
68'
Doelpoging Oviedo! Het schot van Abel Bretones Cruz gaat niet tussen de palen.
67'
Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent een vrije trap toe aan Oviedo, te nemen op de helft van RCD Espanyol.