0 - 2Agg: 0 - 2Einde
90+6'
Arbiter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan Oviedo op de eigen helft.
90+6'
In Ipurua Municipal Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Inworp SD Eibar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Oviedo een doeltrap.
90+4'
SD Eibar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op de helft van Oviedo.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Eibar.
90+2'
Gele kaart in Eibar: Matheus Pereira (SD Eibar) gaat op de bon bij scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia.
90+2'
Oviedo krijgt van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor SD Eibar in Eibar.
89'
Een doelpoging van Borja Baston (Oviedo) in Eibar mist scherpte.
87'
Abel Bretones Cruz (Oviedo) krijgt een eerste gele kaart.
87'
Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan SD Eibar, te nemen op de helft van Oviedo.
86'
Oviedo brengt Jonathan Dubasin in de plaats van Sebas Moyano.
86'
Oviedo heeft Jaime Seoane gewisseld. Santiago Homenchenko neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luis Miguel Carrion Delgado.
85'
In Eibar krijgt Oviedo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Schot op doel van Stoichkov. Maar zonder doelpunt voor SD Eibar als gevolg.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. SD Eibar mag een doeltrap nemen.
82'
Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft SD Eibar een vrije trap op de eigen helft.
82'
Eerste gele kaart voor Yacine Qasmi (SD Eibar) in Eibar.
81'
80'
SD Eibar gebruikt de vierde wissel. Yacine Qasmi vervangt Alvaro Tejero.
79'
Borja Baston met de assist.
79'
Sebas Moyano legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-2!
78'
Doeltrap voor Oviedo in Ipurua Municipal Stadium.
77'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ipurua Municipal Stadium.
77'
Borja Baston vervangt Alemao bij de uitploeg.
76'
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ipurua Municipal Stadium.
73'
Vrije trap in Ipurua Municipal Stadium. Op de helft van Oviedo mag SD Eibar een vrije trap nemen.
72'
Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft SD Eibar een doeltrap.
72'
De scherpte ontbreekt bij Paulino de la Fuente Gomez (Oviedo). Zijn poging mist doel in Eibar.
71'
De thuisploeg wisselt Peru Nolaskoain voor Sergio Alvarez.
71'
Trainer Joseba Andoni Etxeberria Lizardi gebruikt zijn tweede wissel. Ager Aketxe wordt door Sergio Leon vervangen bij de thuisploeg.
71'
Vrije trap in Ipurua Municipal Stadium. Op de helft van SD Eibar mag Oviedo een vrije trap nemen.
69'
68'
SD Eibar mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ager Aketxe in Ipurua Municipal Stadium.
67'
Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft SD Eibar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Oviedo.