Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kallang.
90+12'
Kristijan Naumovski krijgt een tweede gele kaart en DPMM moet verder met een man minder.
90+10'
De stand is weer in evenwicht (2-2) na een kopgoal van Ismail Sassi (Balestier Khalsa FC).
90+9'
Inworp voor Balestier Khalsa FC in de buurt van het vijandige doel in Jalan Besar Stadium.
90+8'
De scherpte ontbreekt bij Darren Teh (Balestier Khalsa FC). Zijn poging mist doel.
90+8'
Vanaf links mag Masahiro Sugita een hoekschop nemen voor Balestier Khalsa FC.
90+6'
Mohamad Najib bin Haji Tarif (DPMM) is weer terug binnen de lijnen.
90+6'
In Jalan Besar Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Mohamad Najib bin Haji Tarif (DPMM).
90+4'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
Buitenspel DPMM.
90+2'
Inworp voor Balestier Khalsa FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kallang.
90+2'
Schot op doel van Ismail Sassi. Maar zonder doelpunt voor Balestier Khalsa FC als gevolg.
90+1'
Vrije trap voor Balestier Khalsa FC op de helft van DPMM.
90'
DPMM gebruikt de vierde wissel. Nazirrudin Bin Haji Ismail vervangt Muhammed Ali Rahman.
89'
DPMM brengt Muhd Syafiq Safiuddin Bin Abd Shariff in de plaats van Mohammed Nazry Aiman Azaman.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jalan Besar Stadium.
86'
Farshad Noor lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij DPMM.
86'
Madhu Mohana krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
84'
Het spel ligt even stil: Farshad Noor (DPMM) is geblesseerd.
83'
Inworp voor DPMM in Jalan Besar Stadium op de eigen helft.
81'
In Kallang krijgt Balestier Khalsa FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. DPMM mag een doeltrap nemen.
81'
Poging met het hoofd van Ismail Sassi (Balestier Khalsa FC), maar hij mist het doel.
80'
Balestier Khalsa FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Kodai Tanaka.
79'
De uitploeg vervangt Fudhil I'yadh door Harith Kanadi.
78'
Abdul Muiz Bin Sisa vervangt Gabriel Gama da Silva bij de thuisploeg.
76'
Inworp Balestier Khalsa FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Inworp op de eigen helft voor Balestier Khalsa FC.
74'
Gele kaart. Amiruldin Asyraf (Balestier Khalsa FC) gaat op de bon.
73'
Kristijan Naumovski (DPMM) krijgt geel.
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor DPMM in Kallang.
72'
Doelpoging Balestier Khalsa FC! Het schot van Amiruldin Asyraf gaat niet tussen de palen.
71'
Inworp voor Balestier Khalsa FC op de helft van DPMM.
70'
Inworp voor Balestier Khalsa FC in Jalan Besar Stadium op de eigen helft.
70'
Doeltrap voor DPMM in Jalan Besar Stadium.
70'
Masahiro Sugita schiet op doel maar scoort niet voor Balestier Khalsa FC.
68'
Muhammad Hanif Farhan Azman gaat in het boekje van de scheidsrechter.
68'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jalan Besar Stadium.