Inworp op de eigen helft voor Albirex Niigata Singapore FC.
Idraki Mohd Adnan vervangt Ryhan Stewart bij de thuisploeg.
De thuisploeg vervangt Junki Kenn Yoshimura door Kenji Austin.
Buitenspel Tanjong Pagar United FC.
88'
Buitenspel Albirex Niigata Singapore FC.
88'
In Jurong East Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jurong East Stadium.
86'
Inworp Albirex Niigata Singapore FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Tanjong Pagar United FC moet uitkijken als Albirex Niigata Singapore FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jurong East Stadium.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Albirex Niigata Singapore FC mag een doeltrap nemen.
82'
Stefan Paunovic mist het doel en scoort niet voor Tanjong Pagar United FC.
81'
Albirex Niigata Singapore FC brengt Syukri Bashir in de plaats van Shingo Nakano.
81'
Daniel Goh vervangt Muhammad Haziq Bin Kamarudin bij de thuisploeg.
80'
Inworp voor Tanjong Pagar United FC op de helft van Albirex Niigata Singapore FC.
80'
78'
De uitploeg vervangt Mohamad Sahil Bin Suhaimi door Muhammad Syahadat Masnawi.
78'
Bij Tanjong Pagar United FC komt Ihsan Hadi er in. Hij vervangt Farid Jafiri.
77'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Singapore.
77'
76'
Doeltrap voor Tanjong Pagar United FC in Jurong East Stadium.
76'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Singapore.
72'
Doelpunt! Shuhei Hoshino breidt de voorsprong uit. Albirex Niigata Singapore FC leidt met 4-1.
70'
Tanjong Pagar United FC in buitenspelpositie.
69'
Albirex Niigata Singapore FC gebruikt de eerste wissel. Mohammed Arshad Shamim vervangt Ho Wai Loon.
68'
Shingo Nakano legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-1!
67'
De uitploeg verkleint het gat tot een 2-1 achterstand door een doelpunt met het hoofd van Akram Azman.
66'
65'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Curtis Gray plaats maken voor Rizqin Aniq.
64'
Inworp Tanjong Pagar United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63'
Tanjong Pagar United FC schiet tussen de palen, maar Mohamad Sahil Bin Suhaimi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
61'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Singapore.
61'
Akram Azman (Tanjong Pagar United FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
60'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Singapore.
58'
Albirex Niigata Singapore FC loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Shuhei Hoshino.
57'
Inworp voor Tanjong Pagar United FC in Jurong East Stadium op de eigen helft.
55'
54'
Inworp voor Albirex Niigata Singapore FC op de helft van Tanjong Pagar United FC.
54'
Tanjong Pagar United FC is weer compleet nu Curtis Gray weer terug het veld in mag.
51'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Curtis Gray (Tanjong Pagar United FC).