Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
Vandaag is het aantal aanwezigen 10043.
90+8'
Balbezit: UTA Arad: 50%, Rapid Bucuresti: 50%.
90+8'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Borisav Burmaz van Rapid Bucuresti Razvan Trif liet struikelen
90+7'
Robert Dimitrie Popa komt uit en weet de bal te pakken
90+6'
Joao Pedro krijgt een kaart voor schwalbe.
90+6'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Joao Pedro van UTA Arad Filip Blazek liet struikelen
90+6'
UTA Arad probeert een kans te creëeren.
90+5'
UTA Arad geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+5'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Christopher Braun van Rapid Bucuresti Eric Johana Omondi liet struikelen
90+4'
Gele kaart voor Mihai Aioani.
90+3'
Gele kaart voor Paul Iacob.
90+3'
Gele kaart voor Loai Halaf.
90+3'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Loai Halaf van UTA Arad Paul Iacob liet struikelen
90+3'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Omar El Sawy van Rapid Bucuresti Diogo Rodrigues liet struikelen
90+3'
Gele kaart voor Omar El Sawy.
90+3'
Het spel is hervat.
90+3'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Loai Halaf van UTA Arad Filip Blazek liet struikelen
90+3'
GEEN DOELPUNT! - Na het herbeoordelen van de situatie kondigt de scheidsrechter aan dat het doelpunt van UTA Arad wordt afgekeurd vanwege een eerdere overtreding.
90+1'
VAR - DOELPUNT! - De scheidsrechter heeft het spel gestopt. VAR-controle gaande, een mogelijke goal voor UTA Arad.
90'
UTA Arad weet de beslissende treffer te maken in de blessuretijd van de wedstrijd!
90'
Eric Johana Omondi krijgt een gele kaart voor het uittrekken van zijn shirt.
89'
G O O O O A A A L! UTA Arad scoort! Eric Johana Omondi staat op het scorebord.
89'
89'
Alexandru Benga haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
89'
Rapid Bucuresti neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
88'
Raoul Cristea verlaat het veld om door Loai Halaf vervangen te worden bij een tactische wissel.
88'
Rapid Bucuresti probeert een kans te creëeren.
88'
UTA Arad begint een tegenaanval.
88'
Raoul Cristea van UTA Arad onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
88'
Jayson Papeau slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
87'
Alexandru Benga van UTA Arad onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
87'
Een speler van Rapid Bucuresti geeft een lange inworp in het strafschopgebied van de tegenstander.
87'
Ibrahima Conte van UTA Arad onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.