90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Vizela in Vizela.
90+2'
Pedro Ortiz (FC Vizela) krijgt geel van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho in Estadio do FC Vizela en moet oppassen.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do FC Vizela.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vizela.
90+1'
Vanaf links mag Jean Felipe een hoekschop nemen voor Estrela Amadora in Estadio do FC Vizela.
90+1'
Estrela Amadora krijgt een schietkans via Kikas, maar scoort niet.
90'
89'
Arbiter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio do FC Vizela.
86'
FC Vizela gebruikt de vierde wissel. Aleksandar Busnic vervangt Samu.
86'
Trainer Ruben De La Barrera Fernandez (FC Vizela) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Alberto Soro door Amadou Ba-Sy.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Vizela mag een doeltrap nemen.
84'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Matheus Pereira de Souza met de assist.
83'
Doelpunt! Hugo Oliveira breidt de voorsprong uit. FC Vizela leidt met 4-0.
82'
FC Vizela krijgt van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Alberto Soro staat buitenspel. FC Vizela krijgt een vrije trap tegen.
81'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft FC Vizela een doeltrap.
80'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora, te nemen op de helft van FC Vizela.
80'
Doeltrap voor FC Vizela in Estadio do FC Vizela.
78'
Inworp voor Estrela Amadora in Estadio do FC Vizela op de eigen helft.
78'
Estrela Amadora schiet tussen de palen, maar Jean Felipe ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
78'
Estrela Amadora krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho in Vizela.
77'
Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf links via Jean Felipe in Estadio do FC Vizela.
76'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van FC Vizela.
76'
De thuisploeg vervangt Jason Eyenga-Lokilo door Hugo Oliveira.
75'
Francesco Ruberto (FC Vizela) krijgt geel.
75'
Inworp FC Vizela. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
74'
74'
Kans voor Estrela Amadora in Estadio do FC Vizela! De kopbal van Leo Jaba mist het doel.
74'
Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op de helft van FC Vizela.
72'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do FC Vizela.
72'
Buitenspelpositie Alberto Soro (FC Vizela).
71'
Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
71'
Gele kaart. Regis Ndo (Estrela Amadora) gaat op de bon.
71'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do FC Vizela.