Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Braga Municipal.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor SC Braga in Braga.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Braga.
90+1'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Braga Municipal.
90'
Goncalo Borges vervangt Pepe bij de uitploeg.
90'
Trainer Sergio Paulo Marceneiro Conceicao gebruikt zijn vierde wissel. Evanilson wordt door Marko Grujic vervangen bij de uitploeg.
89'
Doeltrap voor FC Porto in Braga Municipal.
89'
De poging van Rony Lopes (SC Braga) mist doel.
89'
Vanaf links mag Ricardo Horta een hoekschop nemen voor SC Braga in Braga Municipal.
88'
SC Braga schiet tussen de palen, maar Alvaro Djalo Dias Fernandes ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Braga.
87'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida aan de thuisploeg.
87'
SC Braga mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ricardo Horta in Braga Municipal.
86'
SC Braga krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
De assist kwam van Mehdi Taremi.
84'
Doelpunt! Wenderson Galeno bezorgt FC Porto een 0-1 voorsprong.
84'
Inworp FC Porto. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan FC Porto op de eigen helft in Braga Municipal.
82'
SC Braga krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op de helft van FC Porto.
81'
Trainer Rui Pedro Viegas Silva Gomes Duarte (SC Braga) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Bruma door Rony Lopes.
81'
SC Braga heeft Abel Ruiz gewisseld. Simon Banza neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rui Pedro Viegas Silva Gomes Duarte.
81'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Braga.
81'
Poging met het hoofd van Sikou Niakate (SC Braga), maar hij mist het doel.
80'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Braga.
79'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida toont Cristian Borja (SC Braga) de gele kaart.
79'
Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent SC Braga een inworp toe op de helft van FC Porto.
78'
Inworp op de eigen helft voor SC Braga.
77'
FC Porto brengt Mehdi Taremi in de plaats van Chico Conceicao.
76'
Wissel in Braga: Stephen Eustaquio vervangt Nicolas Gonzalez bij FC Porto.
76'
Inworp voor SC Braga in Braga Municipal op de eigen helft.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. SC Braga mag een doeltrap nemen.
75'
Chico Conceicao mist het doel en scoort niet voor FC Porto in Braga Municipal.
75'
In Braga Municipal mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Chico Conceicao neemt de door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida gegeven hoekschop voor FC Porto in Braga.
73'
72'
FC Porto schiet tussen de palen, maar Nicolas Gonzalez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
71'
SC Braga moet opletten als FC Porto van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
In Braga krijgt FC Porto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
Arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan SC Braga op de eigen helft.