90+2'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho toont Goncalo Inacio (Sporting CP) de gele kaart.
90+1'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio da Madeira.
90+1'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Sporting CP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CD Nacional.
90'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Sporting CP een inworp toe op de helft van CD Nacional.
89'
CD Nacional moet uitkijken als Sporting CP een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio da Madeira.
89'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Funchal.
88'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft Sporting CP een doeltrap.
88'
Hoekschop voor CD Nacional in Estadio da Madeira. Luis Esteves neemt deze vanaf rechts.
87'
Viktor Gyokeres (Sporting CP) schiet de bal op de paal in Funchal.
86'
Bij Sporting CP komt Marcus Edwards er in. Hij vervangt Trincao.
85'
Trainer Ruben Filipe Marques Amorim gebruikt zijn vierde wissel. Ousmane Diomande wordt door Ivan Fresneda Corraliza vervangen bij de uitploeg.
85'
Arbiter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan CD Nacional op de eigen helft.
85'
Doeltrap voor CD Nacional in Estadio da Madeira.
83'
CD Nacional moet opletten als Sporting CP van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83'
CD Nacional krijgt van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Inworp voor Sporting CP op de helft van CD Nacional.
82'
Estadio da Madeira ziet hoe Viktor Gyokeres op doel schiet, maar niet scoort voor Sporting CP.
79'
In Funchal krijgt CD Nacional op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
De derde wissel van Sporting CP. Dario Essugo komt erin voor Hidemasa Morita in Estadio da Madeira.
78'
Trainer Ruben Filipe Marques Amorim (Sporting CP) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Geny Catamo door Matheus Reis.
76'
De assist kwam van Zeno Debast.
76'
Door een doelpunt van Viktor Gyokeres loopt de uitploeg verder uit op de tegenstander. Het is 1-6 in Funchal.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CD Nacional in Funchal.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Funchal.
74'
De poging van Trincao (Sporting CP) mist doel.
73'
Sporting CP krijgt een schietkans via Viktor Gyokeres, maar scoort niet.
70'
Arbiter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan Sporting CP op de eigen helft.
69'
Sporting CP heeft Quaresma gewisseld. Zeno Debast neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ruben Filipe Marques Amorim.
69'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan CD Nacional, te nemen op de helft van Sporting CP.
67'
De thuisploeg wisselt Matheus Dias voor Andre Sousa.
67'
CD Nacional brengt Isaac Aguiar Tomich in de plaats van Adrian Butzke.
66'
Het voorbereidende werk werd verricht door Pedro Goncalves.
66'
Treffer in Estadio da Madeira! Sporting CP scoort via Daniel Braganca de 1-5 en loopt verder uit.
66'
Pedro Goncalves neemt de door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho gegeven hoekschop voor Sporting CP in Funchal.
65'
Geovany Tcherno Quenda schiet op doel maar scoort niet voor Sporting CP.
65'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63'
De bal is over de achterlijn geweest. Sporting CP mag een doeltrap nemen.
63'
Ulisses mist het doel en scoort niet voor CD Nacional in Estadio da Madeira.
63'
CD Nacional in buitenspelpositie.
62'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan Sporting CP op de eigen helft in Estadio da Madeira.