2 - 0Einde
90+6'
Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft CD Nacional een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Inworp voor SC Farense op de helft van CD Nacional.
90+5'
In Funchal krijgt SC Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft SC Farense een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent een vrije trap toe aan CD Nacional, te nemen op de helft van SC Farense.
90+4'
SC Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira op de helft van CD Nacional.
90+3'
Eerste gele kaart voor Isaac Aguiar Tomich (CD Nacional) in Funchal.
90+2'
De assist kwam van Adrian Butzke.
90+2'
Doelpunt! CD Nacional breidt de voorsprong tot 2-0 uit via Isaac Aguiar Tomich.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Funchal.
90+1'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Funchal.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor SC Farense in Funchal.
90'
Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan SC Farense op de eigen helft in Estadio da Madeira.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio da Madeira.
89'
Eerste gele kaart voor Adrian Butzke (CD Nacional) in Funchal.
89'
SC Farense krijgt van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
CD Nacional krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira in Funchal.
88'
Adrian Butzke (CD Nacional) treft de paal!
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio da Madeira.
86'
Inworp op de eigen helft voor SC Farense.
86'
85'
Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira geeft een inworp aan CD Nacional op de eigen helft in Estadio da Madeira.
84'
84'
Inworp voor SC Farense in Estadio da Madeira op de eigen helft.
84'
Scheidsrechter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent CD Nacional een inworp toe op de helft van SC Farense.
83'
Arbiter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent een vrije trap toe aan CD Nacional op de eigen helft.
82'
Arbiter Claudio Filipe Ruivo Pereira kent een vrije trap toe aan SC Farense op de eigen helft.
82'
De thuisploeg wisselt Daniel Penha voor Bruno Costa.
81'
Inworp SC Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
79'
Inworp CD Nacional. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Inworp voor CD Nacional in Estadio da Madeira op de eigen helft.
78'
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Claudio Filipe Ruivo Pereira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Funchal.